Închide meniul

Irina Begu, despre situaţia Simonei Halep: „Nu-mi dau seama de ce se întârzie așa de mult”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 13:52

Irina Begu, despre situaţia Simonei Halep: „Nu-mi dau seama de ce se întârzie așa de mult

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Irina Begu a vorbit despre situaţia Simonei Halep. Campioana noastră este suspendată din octombrie din circuitul feminin, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna trecută, s-au găsit nereguli în paşaportul biologic al Simonei şi a apărut a doua acuzație de încălcare a regulamentului antidopoing. Halep a ajuns pe locul 40 WTA și a ratat prezența la primele două turnee de Grand Slam ale anului. Irina Begu speră că Simona va reveni la un nivel înalt.

Irina Begu, despre situaţia Simonei Halep

„Îmi doresc foarte mult pentru Simona ca acest proces să aibă loc cât mai repede și să-și demonstreze nevinovăția. Am vorbit cu ea și am încercat să o încurajez pe cât de mult pot. Pe acest subiect discut strict cu ea și nu cu alte jucătoare. Nu știu foarte bine regulile și nu m-am interesat foarte mult pe aceste reguli cu suspendările.

Nu-mi dau seama de ce se întârzie așa de mult, dar cu siguranță acest proces ar trebui să fie mult mai rapid și tu ca sportiv să-ți reiei turneele și viața să meargă înainte. Nu este ușor să revină, dar am încredere în ea că poate să revină pentru că este o jucătoare puternică mental”, a spus Irina Begu.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera

Simona Halep tot încearcă să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

Reclamă

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Reclamă 4 / 0/3

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și