Închide meniul

Irina Begu, victorie uriaşă cu Petra Kvitova, 6-4, 6-0! Calificare în sferturi, la Sankt Petersburg

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 15:35

Irina Begu, victorie uriaşă cu Petra Kvitova, 6-4, 6-0! Calificare în sferturi, la Sankt Petersburg

Irina Begu, victorie uriaşă cu Petra Kvitova, 6-4, 6-0!

Getty Images

Begu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-0, după o oră şi 10 minute. În sferturi, Begu va evolua contra sportivei cehe Tereza Martincova, locul 42 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru accederea în sferturi, Begu va primi 18.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Irina Begu, prima reacţie după 6-4, 6-0 cu Petra Kvitova

„Evident, este mereu greu să joci împotriva Petrei, este o mare campioană. O respect foarte mult pentru ce a realizat în carieră. Cred că am jucat bine, solid, am făcut ce a trebuit și sunt mulțumită pentru această victorie.

Am avut timp suficient să mă adaptez la Sankt Petersburg, am venit aici cu câteva zile înainte de start, am putut să mă antrenez. Am mai jucat de două ori aici și mă simt bine mereu”, a spus Irina Begu.

Irina Begu, victorie uriaşă cu Petra Kvitova. Cehoaica, învinsă şi de Sorana Cîrstea, la AO 2022

Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, pe Petra Kvitova, calificându-se în turul al doilea al Australian Open. Cîrstea s-a impus după un meci de o oră şi 11 minute.

Reclamă

”E clar un rezultat bun, știam că va fi un meci greu. Scorul pare mult mai dur decât ce s-a jucat, însă mă bucur de victorie, dar stau cu picioarele pe pământ, căci drumul e lung.

Știu că am jucat de multe ori împreună, dar nu mă uit pe statistici. Jocul meu este îi este incomod. Mă bucur de modul în care am jucat azi și de modul în care am stat concentrată”, a spus Sorana, la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și