Închide meniul
LIVE SCORE

Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-7. Românca de 23 de ani nu a putut câștiga primul turneu WTA din carieră. Eșec dramatic în finala de la Linz!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 22:00

Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-7. Românca de 23 de ani nu a putut câștiga primul turneu WTA din carieră. Eșec dramatic în finala de la Linz!

Jaqueline Cristian – Alison Riske, marea finală a turneului de la Linz

Profimedia

Câştigătoarea turneului va fi recompensată cu un premiu de 23.548 de euro şi 280 de puncte, în timp ce învinsa din finală va primi pentru parcursul de pe tabloul principal 13.224 de euro şi 180 de puncte. În clasamentul WTA Live, Cristian a urcat până pe locul 74.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-7, în marea finală a turneului de la Linz

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-7. Vis spulberat pentru tânăra jucătoare din România. A pierdut finala de la Linz. A jucat totuși uluitor, de la egal la egal cu cea de-a opta favorită a competiției.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-6. Românca pare că a căzut psihic și i-a permis adversarei să facă break-ul.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-5. Jaqueline a fost la două mingi de câștigarea finalei, dar adversara ei și-a făcut în cele din urmă serviciul.

Reclamă

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 5-4. Este fabulos ce reușește tânăra de 23 de ani pe teren! A salvat patru mingi de break ale lui Alison și a reușit să se apropie la un game de câștigarea turneului. Este show total.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 4-4. ULUITOR! Break Jaqueline! Românca a salvat mai multe mingi de 5-3 ale adversarei și, după un efort considerabil, a reușit să restabilească egalitatea!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 3-4. Ce șansă irosită de româncă! Riske a făcut din nou break!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 3-3. Superb! Jaqueline Cristian a restabilit imediat egalitatea după ce a câștigat pe serviciul adversarei!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 2-3. Din păcate, americanca a reușit să facă break-ul și să ia un avantaj important în finală!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 2-1. Jaqueline continuă să impresioneze pe serviciu și a trecut din nou la conducere!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6, 1-0. Start ideal pentru sportiva din România. Și-a făcut serviciul și a început cu dreptul setul decisiv.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-6. A 8-a favorită a câștigat setul secund și a trimis meciul în „decisiv”.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-4. Riske a revenit de la 0-30 și nu i-a permis lui Jaqueline să restabilească egalitatea.

Reclamă

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 2-3. Bucureșteanca și-a revenit la timp și și-a făcut serviciul. Game câștigat cu ușurință!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 1-3. Riske și-a revenit și s-a distanțat pe tabelă în cel de-al doilea set.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 1-2. Americanca a reușit să facă break-ul.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2, 1-0. Al cincilea game la rând câștigat de reprezentanta noastră.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 6-2. SET pentru jucătoarea din România!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 5-2. Cristian s-a apropiat la un singur game de câștigarea primului set! A avut mici emoții, dar a reușit să își facă serviciul.

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 4-2. Românca aflată pe locul 100 WTA are încântă pe teren. A reușit un break uriaș, la zero!

Update: Jaqueline Cristian – Alison Riske 2-2. Început echilibrat de meci. Cea de-a opta favorită are o misiune dificilă în fața româncei!

Update: A început meciul!

Jaqueline Cristian a profitat de retragerea Simonei Halep şi va juca prima finală WTA din carieră.

Alison Riske a a beneficiat şi ea de abandonul lui Danielle Rose Collins. Riske a câştigat primul set cu 7-5, moment în care Danielle Collins a cerut un time-out medical. Până la urmă, Collins a decis să abandoneze.

Citește și:

EXCLUSIV.  Prima reacţie a lui Jaqueline Cristian înainte de finala de la Linz

Jaqueline Cristian – Alison Riske este finala turneului de la Linz. Aceasta este prima finală WTA din cariera jucătoarei din România.

Îi doresc recuperare rapida Simonei. Sunt foarte fericită şi nerăbdătoare să joc finala. Dupa ce am pierdut în calificari şi am intrat ca  lucky-loser, am crezut în şansa mea şi am jucat fără aşteptări..

Doar m-am bucurat de turneu şi de fiecare meci în parte„, a spus Jaqueline Cristian în exclusivitate pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și