Închide meniul

Jurnalistul Mike Dickson, supranumit „Mr Wimbledon”, a murit la Australian Open

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 20:00

Reclamă
Jurnalistul Mike Dickson, supranumit „Mr Wimbledon, a murit la Australian Open

Jurnalistul Mike Dickson, supranumit "Mr Wimbledon", a murit la Australian Open

Mike Dickson / Twitter MirrorSport

Jurnalistul Mike Dickson, supranumit „Mr Wimbledon”, a murit la Australian Open. Dickson era unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi jurnalişti. El a încetat din viaţă la Melbourne, acolo unde era trimisul special al britanicilor de la Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o carieră de 38 de ani, Dickson ar fi împlinit la finalul acestei luni 60 de ani.

Jurnalistul Mike Dickson, supranumit „Mr Wimbledon”, a murit la Australian Open

Mike Dickson, trimis special al Daily Mail la Melbourne, supranumit „Mr Wimbledon”, a murit la vârsta de 59 de ani în timp ce relata de la Australian Open, a anunţat miercuri familia sa pe X, potrivit news.ro.

Un adevărat simbol al profesiei peste Canalul Mânecii, Dickson a lucrat pentru Daily Mail timp de 33 de ani, acoperind 30 de sporturi diferite şi călătorind în peste 50 de ţări.

„Suntem devastaţi să anunţăm că minunatul nostru soţ şi tată, Mike, s-a prăbuşit şi a decedat în timp ce se afla la Melbourne pentru Australian Open. Timp de 38 de ani şi-a trăit visul acoperind sportul din întreaga lume. A fost un om cu adevărat minunat şi ne va lipsi foarte mult. Lucy, Sam, Ruby şi Joe”, a scris familia sa pe contul X (fostul Twitter) al lui Mike Dickson.

Reclamă

Poreclit „Mr Wimbledon” de către colegii săi, Dickson urma să împlinească 60 de ani la 27 ianuarie. El locuia în Wimbledon, la Londra. „Dickson era un jurnalist extrem de respectat şi admirat”, a scris Daily Mail. „Moartea sa îi va afecta profund pe colegii săi”.

„Dicko era tot ce îţi doreşti de la un corespondent: un vânător de ştiri genial, un scriitor excelent şi un prieten pentru atât de mulţi din sportul său. Lumea tenisului ni se va alătura în doliu. A fost un gigant al jurnalismului”, a declarat Lee Clayton, şeful secţiei sport a Daily Mail.

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2024

Djokovic s-a impus cu 6-3, 4-6, 7-6(4), 6-3, după 3 ore şi 12 minute de joc în faţa lui Alexei Popyrin. Nole a pierdut din nou set, la fel cum o făcuse şi în primul tur cu Prizmic, dar a fost aproape să fie condus cu 2-1 la seturi. Australianul a ratat patru mingi de set, dintre care trei consecutive, pe serviciul lui Nole.

Reclamă 4 / 0/3

În loc de 6-4, s-a făcut 5-5 şi apoi 6-6. În tie-break, sârbul s-a impus la 4 şi apoi a păstrat forma şi în setul 4, în care s-a impus cu 6-3.

Pentru Djokovic, aflat în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 25, urmează partida cu Tomas Martin Etcheverry, argentinianul care l-a eliminat în runda secundă pe Gael Monfils, cu 6-4, 6-4, 6-4.

„Au fost emoţii amestecate, publicul a fost împotriva mea şi a trebuit să găsesc forţa să câştig, acestea au fost circumstanţele.

Publicul a făcut multă gălăgie între servicii, dar trebuie să lupţi şi să accepţi. E frustrant când cineva te fluieră. Nu sunt la 100% din punct de vedere fizic. Sper să cresc”, a spus Djokovic, la eurosport.ro, după meci.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și