Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2024, după un meci dificil cu Alexei Popyrin. „Nu sunt la 100%”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 ianuarie 2024, 15:17

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2024, după un meci dificil cu Alexei Popyrin. „Nu sunt la 100%

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2024

Novak Djokovic, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2024, după un meci extrem de dificil cu Alexei Popyrin. Cel mai titrat jucător din istorie a avut nevoie de patru seturi, 6-3, 4-6, 7-6, 6-3, după trei ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nole a pierdut din nou set, la fel cum o făcuse şi în primul tur cu Prizmic, dar a fost aproape să fie condus cu 2-1 la seturi. Australianul a ratat patru mingi de set, dintre care trei consecutive, pe serviciul lui Nole.

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2024

În loc de 6-4, s-a făcut 5-5 şi apoi 6-6. În tie-break, sârbul s-a impus la 4 şi apoi a păstrat forma şi în setul 4, în care s-a impus cu 6-3.

Pentru Djokovic, aflat în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 25, urmează partida cu Tomas Martin Etcheverry, argentinianul care l-a eliminat în runda secundă pe Gael Monfils, cu 6-4, 6-4, 6-4.

„Au fost emoţii amestecate, publicul a fost împotriva mea şi a trebuit să găsesc forţa să câştig, acestea au fost circumstanţele.

Reclamă

Publicul a făcut multă gălăgie între servicii, dar trebuie să lupţi şi să accepţi. E frustrant când cineva te fluieră. Nu sunt la 100% din punct de vedere fizic. Sper să cresc”, a spus Djokovic, la eurosport.ro, după meci.

Sabalenka, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în turul trei

Arina Sabalenka, favorita numărul doi, şi-a continuat apărarea titlului la Australian Open cu o nouă victorie confortabilă, belarusa învingând-o pe sportiva cehă Brenda Fruhvirtova, în vârstă de 16 ani, cu scorul de 6-3, 6-2, şi calificându-se miercuri în turul al treilea.

„Cred că pentru cineva care are 16 ani, face o treabă incredibilă”, a declarat Sabalenka. „Mi-aş fi dorit să fiu la acest nivel la acea vârstă. Este o jucătoare incredibilă, dacă va continua să muncească, va ajunge foarte curând în top. Sunt super fericită cu victoria. Am fost concentrată pe mine, nu pe altceva şi am încercat să lupt pentru fiecare punct”.

Reclamă 4 / 0/3

Fruhvirtova, numărul 107 mondial, a răspuns pentru a se pune pe tabelă, dar Sabalenka nu a avut chef să permită o revenire improbabilă şi a înşirat loviturile câştigătoare în drumul spre victorie.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani va evolua în faza următoare cu sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, cap de serie 28, sau cu spaniola Rebeka Masarova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și