Închide meniul

Kamil Majchrzak a fost suspendat 13 luni pentru dopaj. Cazul s-a judecat în paralel cu cel al Simonei Halep

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2023, 10:07 / Actualizat: 30 iunie 2023, 12:43

Kamil Majchrzak a fost suspendat 13 luni pentru dopaj. Cazul s-a judecat în paralel cu cel al Simonei Halep

Kamil Majchrzak a fost suspendat 13 luni pentru dopaj

Kamil Majchrzak, la turneul de la Tokyo / ProfiMedia

Kamil Majchrzak a fost suspendat 13 luni pentru dopaj. Polonezul de 27 de ani a fost suspendat provizoriu la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, după ce nu a trecut de testul antidoping la turneele de la Sofia (septembrie 2022), din Japonia şi din Seul (octombrie 2022). Probele luate de la jucătorul polonez s-au dovedit a conţine trei substanţe interzise (SARM S-22, LGD-4033 şi agonişti PPARδ), potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Majchrzak (locul 218 ATP), care a câştigat turneul Challenger Tour din Busan, Coreea de Sud, în octombrie 2022 şi a ajuns în semifinalele unui turneu ATP 250 din Pune, India, la începutul anului 2022, a acceptat suspendarea. El risca să fie suspendat pentru 4 ani după ce a fost depistat pozitiv.

Kamil Majchrzak a fost suspendat 13 luni pentru dopaj. Cazul s-a judecat în paralel cu cel al Simonei Halep

„La sfârşitul anului 2022, am pierdut totul într-o clipă. De când eram copil, m-am antrenat din greu pentru a-mi îndeplini visele. Tenisul nu este doar meseria mea, ci, mai presus de toate, este întreaga mea viaţă”, a scris Kamil Majchrzak pe Instagram.

După ce a luat în considerare timpul în care Majchrzak a fost suspendat până la pronunţarea sentinţei, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a anunţat perioada de suspendare a jucătorului polonez este programată să se încheie la 29 decembrie 2023.

Procesul Simonei Halep este privat! Reacţia tribunalului independent

Procesul Simonei Halep este privat! Fostul număr 1 WTA se află la Londra zilele acestea, acolo unde are loc audierea în cazul de dopaj.

Reclamă

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un test antidoping după US Open 2022, fiind suspendată provizoriu încă din luna octombrie. Halep a disputat ultimul său meci tot la US Open, acolo unde a pierdut în primul tur cu Daria Snigur din Ucraina.

Sports Resolutions, tribunalul independent care o judecă pe Simona Halep, a oferit o primă reacţie despre procesul fostului număr 1 mondial. Reprezentanţii tribunalului au transmis că procesul este unul privat şi că nu se pot comenta aspecte ale cazurilor, abordare aplicată tuturor solicitărilor externe:

„În calitate de organism independent, nu putem comenta niciun aspect al cazurilor, indiferent dacă acele cazuri nu au fost încă menţionate, în curs de judecare sau finalizate.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta este aceeași abordare consecventă pe care o aplicăm tuturor solicitărilor externe pentru orice chestiune, pe care am încredere că le puteți aprecia. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem ajuta în continuare”, au transmis cei de la Sports Resolutions pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și