Închide meniul

Kremlin Cup 2021 | Simona Halep – Maria Sakkari, duel de foc în sferturi: „Va fi o provocare pentru mine!” Anunț uriaș făcut de Simo: „Sunt vindecată 100%, nu mai am dureri!”

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 23:20 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 1:24

Kremlin Cup 2021 | Simona Halep – Maria Sakkari, duel de foc în sferturi: „Va fi o provocare pentru mine! Anunț uriaș făcut de Simo: „Sunt vindecată 100%, nu mai am dureri!

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz

Profimediaimages

  • Simona Halep – Veronika Kudemertova 6-1, 7-6
  • Simona Halep s-a calificat în sferturi la Kremlin Cup

Simona Halep – Maria Sakkari este duelul de foc de care va avea parte Simo în sferturile de finală de la Kremlin Cup. „Simo” a avut cuvinte de laudă la adresa adversarei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Maria Sakkari, în sferturi la Kremlin Cup

Am văzut-o evoluând în acest an, a jucat foarte bine. Încrederea ei e foarte sus, va fi o provocare enormă pentru mine, dar n-am nimic de pierdut. Îmi doresc foarte mult să fac un meci bun. Indiferent de rezultat, e bine că sunt sănătoasă și pot juca la cel mai înalt nivel”, a spus Halep pentru digisport.ro.

Simona Halep: „Acum mă simt 100% vindecată, nu am alte dureri”

Simona Halep a vorbit despre starea sa de sănătate, în contextul în care marea noastră campioană a avut probleme mari din cauza accidentărilor.

Reclamă

A trecut ceva timp de când m-am recuperat. Atunci am fost puțin temătoare, dar acum mă simt 100% vindecată, nu am alte dureri. Sunt bine și mă bucură acest lucru. Vreau doar să mă bucur de tenis și să fac tot ce pot pe teren. Tot ce se întâmplă acum e un bonus. Îmi face plăcere să fiu pe teren.

Am noroc că nu sunt în bulă și putem ieși, m-am plimbat. Moscova îmi place foarte mult, e puțin frig, dar e plăcut. Mă simt bine și sunt norocoasă că m-am vindecat anul acesta și pot termina pozitiv„, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 7-6. Românca, încă o victorie la Kremlin Cup

Simona Halep a închis primul set în doar 31 de minute, dar s-a chinuit în partea a doua. Românca a avut o șansă să câștige meciul mai devreme, la 5-4 în setul al doilea, dar nu a reușit să facă break-ul.

Kudermetova, în ciuda creșterii spectaculoase în joc din setul al doilea, nu a reușit să răstoarne și scorul. A fost nevoie de tie-break pentru ca Simona Halep să închidă meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”