Închide meniul

La ce oră se joacă Simona Halep – Ons Jabeur, din sferturile de finală de la Madrid Open. Anunţul făcut de organizatori

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 22:34

La ce oră se joacă Simona Halep – Ons Jabeur, din sferturile de finală de la Madrid Open. Anunţul făcut de organizatori

La ce oră se joacă Simona Halep - Ons Jabeur

Profimediaimages

La ce oră se joacă Simona Halep – Ons Jabeur. Organizatorii de la Madrid Open au anunţat ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Ons Jabeur. Astfel, va fi prima partidă a zilei şi va începe la ora 13:00. Simona Halep – Ons Jabeur va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Ons Jabeur se luptă pentru un loc în semifinalele turneului de la Madrid. Partida va fi prima a zilei de miercuri şi va începe la ora 13:00.

La ce oră se joacă Simona Halep – Ons Jabeur. Schimb de replici între cele două jucătoare

Simona Halep i-a dat replica lui Ons Jabeur înaintea duelului din sferturile de finală de la Madrid Open. ”Simo” nu se teme că publicul va fi împotriva ei și anunță că așteaptă cu nerăbdare confruntarea. Jabeur le-a cerut fanilor spanioli să o încurajeze la meciul cu Simona Halep, din „sferturi”. Le-a amintit de traseul româncei şi de faptul că „Simo” a eliminat-o chiar pe favorita lor, Paula Badosa.

„Va fi un meci total diferit… La Dubai a fost destul de dificil, deoarece toată lumea era cu eaUneori, îmi trag energia din spectatori, cum a fost aici cu Paula Badosa, aşa că nu îmi bat capul cu asta. Îmi place energia care o simţi pe teren şi iubesc atmosfera. E mai bine să ai oameni în tribune decât să fie goale, aşa că va fi în ordine.

Este diferită. Este o persoană grozavă, în primul rând, pentru că ne înţelegem foarte bine. E întotdeauna plăcut să vorbeşti cu ea. Însă de fiecare dată când suntem pe teren e o mare luptă, o bătălie. Mă aştept la una şi în turul următor.

Reclamă

Însă, sunt aici pentru a da tot ce pot, aşa cum spun în fiecare zi. Mă simt bine pe teren, simt jocul şi aştept cu nerăbdare să joc şi să lupt pentru victorie”, a declarat Simona Halep, potrivit wta.com.

Ons Jabeur, discurs amuzant. Motivul pentru care le-a cerut spaniolilor să o încurajeze în meciul cu Simona Halep

Ons Jabeur, ocupanta locului 10 WTA, a învins-o pe Belinda Bencic în optimile de finală de la Madrid Open 2020. Jucătoarea de 27 de ani a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica şi i-a amuzat pe spanioli cu discursul oferit chiar pe teren. Jabeur le-a cerut fanilor spanioli să o încurajeze la meciul cu Simona Halep, din „sferturi”. Le-a amintit de traseul româncei şi de faptul că „Simo” a eliminat-o chiar pe favorita lor.

Sper ca Simona şi Coco să joace timp de 5 ore. Am văzut-o pe Simona jucând foarte bine. Vreau să vă reamintesc, că Simona a câştigat împotriva Paulei (n.r. – Badosa, în turul al doilea) şi ea este spaniolă, aşa că dacă Halep va câştiga trebuie să mă încurajaţi pe mine„, a spus Jabeur, la interviul de pe teren, după victoria cu Belinda Bencic, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Această declaraţie a fost făcută înaintea meciului dintre Simona Halep, locul 21 WTA, şi jucătoarea americană Cori Gauff, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 14, câştigat de campioana noastră cu 6-4, 6-4.

Ons Jabeur, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8 s-a impus cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, în confruntarea cu jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11.

Simona Halep (30 de ani) şi Ons Jabeur s-au mai întâlnit de trei ori până acum, scorul meciurilor directe fiind 2-1. În 2020, la Dubai, în turul al doilea, românca a câştigat cu 1-6, 6-2, 7-6 (7). Sportiva din Constanţa avea să câştige atunci a doua oară trofeul, după ediţia din 2015.

În 2018, la Beijing, în turul I, Simona Halep a abandonat meciul cu sportiva tunisiană, după primul set, pierdut cu 1-6. Tot la Dubai, în sferturi, în acest an, jucătoarea română s-a impus, cu scorul de 6-4, 6-3.

Recomandări
  • La ce oră se joacă Simona Halep – Ons Jabeur
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și