Închide meniul

Lionel Messi, cadou uriaş pentru Rafael Nadal. Tricoul de campion mondial a ajuns la fanul înrăit al lui Real Madrid

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 10:00

Reclamă
Lionel Messi, cadou uriaş pentru Rafael Nadal. Tricoul de campion mondial a ajuns la fanul înrăit al lui Real Madrid

Lionel Messi, cadou uriaş pentru Rafael Nadal

Lionel Messi i-a făcut lui Rafael Nadal cadou un tricou de campion mondial

Lionel Messi a avut un cadou uriaş pentru Rafael Nadal. Starul lui Inter Miami i-a oferit marelui tenismen un tricou cu numărul 10 pe care l-a purtat la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, unde naţionala „albiceleste” a devenit campioană a lumii în urmă cu un an, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru Rafa, cu multă dragoste şi admiraţie”, a scris Messi în dedicaţia sa, anunţată de Muzeul Rafa Nadal pe reţelele de socializare.

Lionel Messi, cadou uriaş pentru Rafael Nadal

„La un an de la câştigarea Cupei Mondiale, Leo Messi a dăruit acest tricou cu totul special. Îl avem deja expus”, au precizat în mesajul lor responsabilii complexului sportiv situat în oraşul Manacor de pe insula Mallorca.

Muzeul câştigătorului a 22 de titluri de Mare Şlem reuneşte unele dintre cele mai importante articole sportive din lume, precum tricoul baschetbalistului Michael Jordan, pantofii sprinterului Usain Bolt, casca pilotului Sebastian Vettel, crose ale jucătorului de golf Tiger Woods, ghetele fotbalistului Cristiano Ronaldo sau combinezonul înotătorului Michael Phelps, printre altele.

Reclamă

Nadal, care luni şi-a confirmat participarea la viitoarea ediţie a turneului ATP de al Barcelona, care va avea loc între 13 şi 21 aprilie, îşi continuă pregătirile pentru a reveni în circuit începând din 2024.

Campionul iberic, care a suferit o intervenţie chirurgicală artroscopică în urma unei leziuni a tendonului psoasului stâng în iunie 2023, a anunţat oficial că va participa la turneul de la Brisbane, în prima săptămână a lunii ianuarie a anului viitor, înainte de Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și