Închide meniul

Luca Preda, eşec în al doilea meci de la Turneul Campionilor pentru juniori

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2024, 12:46

Reclamă
Luca Preda, eşec în al doilea meci de la Turneul Campionilor pentru juniori

Luca Preda, eşec în al doilea meci de la Turneul Campionilor pentru juniori

Luca Preda, în timpul unui meci

Luca Preda, numărul cinci mondial, a fost învins de cehul Maxim Mrva, cu 6-3, 7-6 (10/8), joi, în al doilea său meci din Grupa B a Turneului Campionilor pentru juniori (ITF Junior Finals), de la Chengdu (China).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Mrva, numărul şapte mondial, a câştigat primul set, Preda a fost nevoit să salveze două mingi de meci în finalul setului doi, dar a reuşit să trimită lupta în tiebreak. Aici, Preda, al doilea favorit al turneului, a condus cu 4-1, însă a fost egalat după câteva erori neforţate, apoi a avut 6-4 şi două mingi de set, însă a pierdut următoarele trei puncte, fiind nevoit să mai salveze o minge de set (6-7).

Luca Preda, eşec în al doilea meci de la Turneul Campionilor pentru juniori

Preda a ratat o nouă şansă a câştiga setul (8-7), iar în cele din urmă a cedat cu 8-10, ultimul punct după ce a greşit un voleu simplu.

Preda (18 ani) îl învinsese miercuri pe britanicul Charlie Robertson, cu 6-3, 4-6, 6-3, în primul lor meci din Grupa B.

În celălalt meci al grupei, sud-coreeanul Jangjun Kim (numărul 17 ITF) a dispus de americanul Maxim Mrva (numărul şapte mondial) cu 4-6, 6-3, 6-3.

Reclamă
Reclamă

Luca Preda va juca ultimul său meci din grupă contra lui Jangjun Kim, având nevoie de o victorie pentru a rămâne în competiţie.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52 17 oct.

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21 17 oct.

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30 17 oct.

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21 17 oct.

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58 17 oct.

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15 17 oct.

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și