Închide meniul

Marta Kostyuk, partenera Gabrielei Ruse, a abandonat din senin meciul cu rusoaicele Kudermetova și Pavlyuchenkova

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 19:56

Marta Kostyuk, partenera Gabrielei Ruse, a abandonat din senin meciul cu rusoaicele Kudermetova și Pavlyuchenkova

Marta Kostyuk, partenera Gabrielei Ruse, a abandonat meciul cu două rusoaice

Marta Kostyuk, în timpul unui meci la turneul de la Roma / Profimedia

  • Marta Kostyuk nu s-a mai întors de la vestiare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Perechea Gabriela Ruse/Marta Kostyuk (România/Ucraina) a abandonat meciul cu rusoaicele Veronika Kudermetova şi Anastasia Pavlyucenkova, din turul doi al probei de dublu al turneului de la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse şi Kostyuk au abandonat la sfârșitul primului set. Ucraineanca a cerut permisiunea să meargă la vestiare, pentru un time-out medical, și nu s-a mai întors pe teren.

Marta Kostyuk, în echipă cu Gabriela Ruse, a abandonat meciul cu rusoaicele Kudermetova și Pavlyuchenkova

După 10 minute în care Ruse și cele două jucătoare din Rusia așteptau revenirea lui Kostyuk, și-a făcut apariția pe teren fizioterapeeutul turneului, care a anunțat că ucraineanca nu se mai întoarce să termine partida.

Reclamă

Pavlyucenkova şi Kudermetova câștigaseră cu 6-1 primul set, în 35 de minute.

La simplu, miercuri, Gabriela Ruse, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, a fost eliminată în turul al doilea, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de poloneza Iga Swiatek, locul I WTA.

Reclamă

Marta Kostyuk, dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina

Gestul Martei Kostyuk ar putea fi un protest față de războiul început de Rusia împotriva Ucrainei.  Aceasta a dezvăluit că tatăl unui prieten din tenis şi-a pierdut viaţa în urma bombardamentelor ruşilor.

În ultimele ore, tatăl unui prieten din lumea tenisului a murit. Casa lui e complet distrusă. Nu pot descrie ceea ce simt. Sunt deja două luni și am avut suișuri și coborâșuri. Primele două săptămâni au fost groaznice și încerc să mă obișnuiesc cu ce se întâmplă”, a spus Marta într-un interviu pentru jurnaliştii de la Tennis World.

Kostyuk a mai spus că a apelat la un psiholog pentru a putea trece peste şocul războiului din ţara sa. Jucătoarea de tenis din Ucraina a mai spus că i-au trecut să gânduri negre.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum două săptămâni am apelat la un psiholog, care mă ajută enorm, pentru că am ajuns într-un punct în care am avut gânduri foarte periculoase. Nu vreau să o spun eu, dar vă puteți imagina. E groaznic să vezi că iadul acela din țara mea nu se mai termină și să nu știi ce urmează. Mă simt neputincioasă, simt că nu pot face nimic și sunt momente în care mă întreb pentru ce trăiesc, ce ar trebui să fac cu viața mea„, a spus Marta Kostyuk.

Vladimir Putin, trădat de oligarhi: „Toţi mă susţin!”

Oleg Tinkov, unul dintre oligarhii ruşi care s-au poziţionat împotriva lui Valdimir Putin, a spus că majoritatea miliardarilor din Rusia nu sunt de acord cu războiul din Ucraina. Fostul patron al echipei de ciclism Tinkoff Credit Systems este unul dintre puţinii oligari ruşi care şi-au făcut averea fără a avea un ajutor de la Kremlin.

În primul rând, cred că 100% dintre ei sunt de acord cu mine. Din TOP 20 Forbes am vorbit personal cu 15 dintre ei. Toată lumea mă susţine. Adică, să înţelegeţi, consensul este complet.

Cu siguranţă (n.r. – sunt împotriva războiului) Jumătate din ei caută justificări. Celalaltă jumătate spune: ”ce depinde de noi, ei bine, vom declara, vom pierde această afacere, o vor lua (n.r. apropiaţii lui Putin), dar ce-am realizat cu asta?

Aceasta este alegerea lor, nu pot să-i condamn. Îi condamn, dar nu profund„, a spus Oleg Tinkov pentru sports.ru.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya
Tenis • 27 mart., 18:32
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele