Închide meniul

Mesajul inedit primit de Simona Halep. „Îţi dau adductorul meu în loc!” Ce i-au transmis organizatorii de la Cincinnati

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 10:19 / Actualizat: 20 martie 2023, 22:47

Mesajul inedit primit de Simona Halep. „Îţi dau adductorul meu în loc! Ce i-au transmis organizatorii de la Cincinnati

Simona Halep i-a întristat pe fanii americani cu abandonul de la Cincinnati

Profimedia

Mesajul inedit primit de Simona Halep. Simona s-a retras de la Cincinnati cu probleme la muşchii adductori. Anunţul i-a întristat pe fanii americani. Unul dintre ei a avut un mesaj inedit pentru Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Spune că nu e aşa, Simo! Îţi dau adductorul meu în loc!”, a fost reacţia unui fan pe contul de Twitter al lui Halep.

Mesajul inedit primit de Simona Halep

Twitter

Şi organizatorii de la Cincinnati au reacţionat după anunţul făcut de româncă.

„De trei ori finalistă a întrecerii, Simona Halep s-a retras din cauza unei accidentări. Fă-te bine cât mai curând, Simona!”, a fost mesajul postat de aceştia.

Reclamă

Simona Halep: „Am o mică ruptură la adductorul drept”

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati din motive medicale, cu doar câteva ore înaintea meciului cu Jessica Pegula care trebuia să înceapă la ora 02:00 (ora României).

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a scris Halep pe Twitter.

Simona are la dispoziţie 11 zile pentru a-şi reveni din punct de vedere fizic. US Open va debuta pe 30 august. Halep a ratat deja principalele obiective ale sezonului: Ronald Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, două meciuri maraton după pauza de trei luni

Halep este acum pe locul 14 în topul mondial, dar ar putea pica încă o poziţie. Ons Jabeur şi Elena Rybakina o pot depăşi dacă vor câștigă la Cincinnati.

Simona a jucat doar două meciuri după accidentarea de la Roma care a ţinut-o trei luni de departe de turnee. De fiecare dată, au fost confruntări epuizante, de câte trei seturi.

La Montreal, Halep a cedat după aproape trei ore contra lui Danielle Collins: 6-2, 4-6, 4-6. Iar la Cincinnati a învins-o pe Magda Linette în mai bine de două ore: 6-4, 3-6, 6-1.

Recomandări
  • Simona Halep, noi probleme medicale
  • Ea s-a retras de la Cincinnati

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și