Închide meniul

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep: „Cineva a vrut să-i facă rău”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 13:36

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep: Cineva a vrut să-i facă rău”

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Mihaela Buzărnescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep. Ea este convinsă că Simona Halep nu a luat conştient Roxadustat. Buzărnescu a spus că ori a fost o greşeală, ori cineva a vrut să îi facă rău Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu a precizat că Simona Halep evita să ia suplimente.

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Eu nu cred că Simona Halep a luat acea substanță. Eu vorbesc din ceea ce știu despre ea pentru că o cunosc, știu cât este de ambițioasă. Ea este o persoană care nu prea lua suplimente, era chiar împotrivă.

Lua suplimente banale, vitamine. Ea muncește foarte mult, o știu de mică și așa era și atunci. Nu cred că a luat acel medicament. Ea avea capacitate de efort ridicată. Cred că este o greșeală sau cineva a vrut să-i facă rău. Totul este posibil”, a spus Mihaela Buzărnescu în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Este foarte trist ceea ce i s-a întâmplat Simonei. O să ajungem să ne acoperim mâncarea și băutura când mergem undeva. Din păcate, ea s-a oprit în același timp în care m-am oprit și eu.

Reclamă

Suntem două jucătoare ale țării care stăm în pauză. La ea este total nemeritat, la mine la fel”, a mai punctat Mihaela Buzărnescu în acelaşi podcast.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis: „E tânără, nu are probleme!”

Ilie Năstase este convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis. Fostul lider ATP a oferit noi declaraţii despre situaţia în care se regăseşte românca. El susţine că şi participarea acesteia la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, este pusă sub semnul întrebării.

Ilie Năstase a menţionat însă că întârzierea în judecarea cazului de doping nu este în favoarea Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu cât va mai dura. Nu ştie nici Simona, nu ştie nimeni deocamdată. Au amânat procesul de nu ştiu câte ori. Iar dacă s-a amânat înseamnă că nu e prea bine, e în neregulă. Pentru că ea sigur nu joacă la Roland Garros. Şi probabil nu o să poată să joace nici la Wimbledon. Simona sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme. Acum ştiu că se antrenează în fiecare zi la Stejarii”, a afirmat Năstase.

Pentru imaginea ei nu mai vorbim că nu e bine. Şi turneele pe care le-a pierdut. Adică dacă e nevinovată, ea a pierdut şi turnee şi bani. Pentru că până la urma urmei pentru asta joacă. Nu ştiu câţi bani a pierdut, depinde până unde ajungea în fiecare turneu”, a adăugat el, conform agerpres.ro.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Reclamă

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și