Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj plin de emoţie după revenirea Simonei Halep în circuit: „Nici nu mai contează dacă pierde sau câștigă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 15:48

Mircea Lucescu, mesaj plin de emoţie după revenirea Simonei Halep în circuit: „Nici nu mai contează dacă pierde sau câștigă

Mircea Lucescu, mesaj plin de emoţie după revenirea Simonei Halep în circuit

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Hepta

Mircea Lucescu a avut un mesaj plin de emoţie după revenirea Simonei Halep în circuit. TAS a luat decizia de a-i micşora pedeapsa iniţială de la 4 ani, la 9 luni Simonei, asfel că dubla campioană de Grand Slam poate reveni oricând într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” susţine că rezulatele ce vor urma nu sunt la fel de importante ca duelul câştigat în procesul de dopaj, care a ajutat-o pe Simo să-şi cureţe imaginea.

Mircea Lucescu, mesaj plin de emoţie după revenirea Simonei Halep în circuit

„E o satisfacție extraordinară, pentru că și-a dovedit nevinovăția. O aștept cât mai repede la turnee. Nici nu mai contează dacă pierde sau câștigă. A dus o lupta formidabilă și ei au dovedit că sunt superficiali.

A dovedit tenacitate, n-a cedat și aceasta este o victorie mai mare decât un Grand Slam. Asta arată că nu poți să te bazezi pe o singură instanță”, a spus Lucescu, citat de prosport.ro.

Ion Ţiriac, prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii

Ion Ţiriac a oferit prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii. Omul de afaceri român a recunoscut că nu a avut încredere că decizia se va schimba la TAS.

Reclamă

„Dom’ne, eu nu mă așteptam la asta. Dintr-o singură rațiune, iar dumneata o știi mai bine decât mine: Sydney. Acolo, adu-ți aminte, am demonstrat cu acte în regulă că situația Andreei Răducanu a fost o făcătură. Proba ei, exact ca proba de sânge a lui Halep, a fost manipulată într-un fel sau altul, sau greșită. Așa că nu aveam prea multă încredere.

Să fiu sincer, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere. Nu mă așteptam să fie atât de corecți, drastici acolo.

Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei. Imaginați-vă altă treabă:

Reclamă 4 / 0/3

Joacă Halep. După două-trei ore este 6-6 în setul 3, sunt în tie-break. În tie-break, 3-3. Terenul se schimbă după 6 puncte, jucătoarea merge să-și ia sticla să bea apă. Zice: «Hop, stop! Vă rog să chemați laboratorul, să vină cineva să controleze dacă sticla asta este pură, curată, cu apă sau cu compot»”, a spus Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac a reiterat că singura greşeală făcută de Simona Halep a fost că şi-a protejat echipa după ce a izbucnit acest caz. „Întrebaţi-i pe ei! Aia a fost singura greşeală pe care a făcut-o. ‘De echipa mea nu se atinge nimeni’. Era o treabă simplă, te duceai cu toţi avocaţii la echipă, echipa a recunoscut după 6 luni, 8 luni, prea târziu”, a subliniat Ţiriac.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și