Închide meniul

Ion Ţiriac, prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii: „Nu mă aşteptam la asta”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 14:46

Ion Ţiriac, prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii: „Nu mă aşteptam la asta

Ion Ţiriac, prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii: "Nu mă aşteptam la asta"

Ion Ţiriac, la finala dintre Simona Halep şi Serena Williams de la Wimbledon 2019 / Profimedia

Ion Ţiriac a oferit prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii. Omul de afaceri român a recunoscut că nu a avut încredere că decizia se va schimba la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a susţinut în permanenţă, de când a izbucnit scandalul de dopaj al Simonei Halep, că vina o poartă echipa tenismenei din România.

Ion Ţiriac, prima reacţie după ce Simona Halep a obţinut la TAS dreptul de a reveni în competiţii: „Nu mă aşteptam la asta”

Dom’ne, eu nu mă așteptam la asta. Dintr-o singură rațiune, iar dumneata o știi mai bine decât mine: Sydney. Acolo, adu-ți aminte, am demonstrat cu acte în regulă că situația Andreei Răducanu a fost o făcătură. Proba ei, exact ca proba de sânge a lui Halep, a fost manipulată într-un fel sau altul, sau greșită. Așa că nu aveam prea multă încredere.

Să fiu sincer, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere. Nu mă așteptam să fie atât de corecți, drastici acolo.

Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei. Imaginați-vă altă treabă:

Reclamă

Joacă Halep. După două-trei ore este 6-6 în setul 3, sunt în tie-break. În tie-break, 3-3. Terenul se schimbă după 6 puncte, jucătoarea merge să-și ia sticla să bea apă. Zice: «Hop, stop! Vă rog să chemați laboratorul, să vină cineva să controleze dacă sticla asta este pură, curată, cu apă sau cu compot»”, a spus Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac a reiterat că singura greşeală făcută de Simona Halep a fost că şi-a protejat echipa după ce a izbucnit acest caz. „Întrebaţi-i pe ei! Aia a fost singura greşeală pe care a făcut-o. ‘De echipa mea nu se atinge nimeni’. Era o treabă simplă, te duceai cu toţi avocaţii la echipă, echipa a recunoscut după 6 luni, 8 luni, prea târziu”, a subliniat Ţiriac.

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Reacţia lui Ianis Hagi după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS

Reacţia lui Ianis Hagi după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS spune multe despre cât de apreciată este dubla campioană de Grand Slam şi de familia Hagi.

Simona a aflat marţi că poate reveni în circuitul feminin, după ce pedeapsa iniţială dictată de ITIA i-a fost redusă de la 4 ani, la 9 luni. Hagi se numără printre numele mari din sportul românesc care au ţinut să o felicite.

Ianis a ales să reposteze mesajul prin care Simona Halep avea prima reacţie după decizia TAS. Hagi a adăugat şi un emoticon cu „aplauze”.

Ianis nu este primul din familia Hagi care a reacţionat după decizia venită de la TAS. Gică Hagi şi Farul Constanţa au venit imediat cu un mesaj de susţinere pentru cea care a scris istorie pentru România, în tenisul mondial.

Reclamă

„Felicitări, Simona!

Clubul Farul Constanța și managerul tehnic Gheorghe Hagi îi transmit campioanei noastre, Simona Halep, felicitări pentru importantul și dificilul „meci” câștigat la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

Te așteptăm cât mai curând pe teren, să ne bucurăm din nou de victoriile tale! Mult succes în continuare, Simo!”, se arată în comunicatul transmis de Farul, semnat de Gică Hagi, pe pagina oficială de Facebook.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și