Închide meniul

Monica Niculescu, o nouă finală la dublu! Va lupta pentru trofeu în turneul de 500 de puncte de la Strasbourg

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 15:05

Reclamă
Monica Niculescu, o nouă finală la dublu! Va lupta pentru trofeu în turneul de 500 de puncte de la Strasbourg

Monica Niculescu, o nouă finală la dublu! Va lupta pentru trofeu în turneul de 500 de puncte de la Strasbourg

Monica Niculescu / Profimedia Images

Monica Niculescu s-a calificat într-o nouă finală la dublu! Românca va lupta pentru trofeu la turneul de 500 de puncte de la Strasbourg. Ea face pereche cu Cristina Bucşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa (România/Spania) s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 de la Strasbourg.

Monica Niculescu, o nouă finală la dublu! Va lupta pentru trofeu în turneul de 500 de puncte de la Strasbourg

Niculescu şi coega sa au învins în semifinale echipa Demi Schuurs/Luisa Stefani (Ţările de Jos/Brazilia), cap de serie 2, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră şi 14 minute, informează news.ro.

În ultimul act, Monica Niculescu şi Cristina Bucşa vor întâlni perechea care se va impune în meciul Leylah Fernandez/Erin Routliffe (Canada/Noua Zeelandă) – Asia Muhammad/Aldila Sutjiadi (SUA/Indonezia).

Prin calificarea în finală, Monica Niculescu şi Cristina Bucşa şi-au asigurat un premiu de 24.970 de euro şi 325 puncte. Echipa câştigătoare a turneului va primi 41.210 euro şi 500 de puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore

Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Perechea Monica Niculescu/Lin Zhu (România/China) a pierdut, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

Niculescu şi colega sa au fost învinse de echipa Asia Muhammad/Aldila Sutjiadi (SUA/Indonezia), 7-6 (3), 4-6, 11-9, în două ore şi două minute.

Câştigătoarele turneului au obţinut 5220 de euro şi 125 de puncte, iar Niculescu şi Zhu au primit 3.740 de euro şi 81 de puncte.

Reclamă

La turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, Gabriela Ruse a ajuns până în semifinale în turneul de simplu. Emma Navarro a învins-o pe Gabriela Ruse în semifinale fără drept de apel. Scorul final a fost 6-0, 6-2 pentru Navarro.

Pentru calificarea în semifinale, Gabriela Ruse şi-a asigurat un premiu de 5.222 euro şi 49 de puncte. Simona Halep a jucat şi ea în turneul WTA 125 de la Paris, dar a fost nevoită să abandoneze în primul tur, din pricina unei accidentări.

În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu s-a axat în ultimii ani pe turneele de dublu. În ierarhia de dublu ea ocupă locul 57 mondial. Monica Niculescu se apropie de 7 milioane de dolari câştigate din tenis.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”
Citește și