Închide meniul

Nadia Comăneci, dezvăluire despre Simona Halep. „Sperăm că acest lucru se va închide”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 15:54

Nadia Comăneci, dezvăluire despre Simona Halep. Sperăm că acest lucru se va închide”

Directorul ANAD a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj

Simona Halep, în cadrul unui interviu/ Tennismajors.com

Nadia Comăneci, dezvăluire despre Simona Halep. Fosta mare sportivă a vorbit despre procesul jucătoarei din Constanța, care a fost amânat de mai multe ori, de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în continuare suspendată pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitivă la testele anti-doping efectuate la US Open 2022, iar procesul ar trebui să aibă loc la finalul acestei luni.

Nadia Comăneci, dezvăluire despre Simona Halep. Fosta gimnastă speră ca procesul să se termine, în curând

Fosta mare gimnastă a vorbit despre procesul Simonei Halep, de la tribunalul independent Sports Resolutions. Nadia Comăneci a dezvăluit că jucătoarea de tenis se va deplasa în Marea Britanie, pentru a-și prezenta cazul de nevinovăție.

„Din ce știu, va merge la Londra, la această înfățișare. Mă bucur că poate să vorbească despre ceea ce este important pentru ea. Să sperăm că acest lucru se va închide ca să își vadă și ea de viață și de carieră. Nu comentez ce este normal, Simona e un om extraordinar, sunt sigură că va ieși bine la sfârșit”, a spus Nadia, pentru sport.ro.

De asemenea, fosta sportivă a fost întrebată dacă a apucat să vorbească cu Simona Halep. Aceasta a răspuns „Nu încă”, semn că ar urma să comunice cu sportiva.

Reclamă

Nadia Comăneci a fost mereu o susținătoare a Simonei Halep, mai ales după suspendarea acesteia, în cazul de dopaj. Fosta gimnastă a spus în mai multe rânduri că jucătoarea din Constanța este nevinovată și că ar dori să o vadă, din nou, pe terenul de tenis.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep

Simona Halep tot încearcă să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona. Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte? Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Românca primește lovituri pe toate planurile, în aşteptarea audierii care s-a amânat deja de trei ori. A pierdut unul dintre cei mai importanți sponsori. Producătorul german de automobile, BMW, a anunţat finalul parteneriatului cu fostul lider WTA, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă.

Simona Halep a câștigat în ultimii cinci ani, mai exact din 2017 și până în 2022, suma uluitoare de aproape 19,5 milioane de dolari. În medie, românca încasează anual suma de aproape 4 milioane de dolari. Ca urmare, Simona Halep ar fi putut încasa aproximativ 2 milioane de dolari numai în acest an, dacă ar fi putut juca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și