Închide meniul

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep. Ce i-a transmis sportivei care a fost suspendată pentru 4 ani

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 18:31

Reclamă
Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep. Ce i-a transmis sportivei care a fost suspendată pentru 4 ani

Cât de frumoasă este iubita fiului Nadiei Comăneci. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Nadia Comăneci / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep. Fosta campioană olimpică i-a transmis un mesaj fostului număr 1 în clasamentul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată pentru 4 ani, după ce nu și-a putut demonstra nevinovăția în scandalul de dopaj. Anunțul oficial a fost făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, dar decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la TAS.

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep. Fosta gimnastă, alături de jucătoarea din Constanța

Nadia Comăneci, care a obținut prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, i-a transmis un mesaj Simonei Halep, după ce jucătoarea din Constanța a fost suspendată pentru 4 ani. Fosta gimnastă a scris mesajul emoționant pe rețelele de socializare.

„Te îmbrățișez cu drag! Să fii puternică, te iubim!”, a fost mesajul Nadiei pentru Simona Halep, postat pe rețelele de socializare.

Suspendarea primită de Simona Halep ar urma să expire pe data de 6 octombire 2026. Astfel, dacă jucătoarea noastră nu va primi un răspuns favorabil din partea TAS, ar urma să aibă 35 de ani în momentul în care va avea, din nou, drept de joc. În momentul de față, cariera Simonei Halep este în pericol, după această suspendare.

Reclamă
Reclamă 4

Ultimul meci jucat de Simona Halep a fost în luna august a anului 2022, la US Open. Atunci, „Simo” a fost învinsă surprinzător de Daria Snigur, cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6, în cadrul primului tur al competiției din Statele Unite ale Americii.

După acest meci, Simona a picat un test de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Chiar dacă fapta s-a întâmplat anul trecut, sancțiunea primită de sportiva noastră a fost dată abia pe data de 12 septembrie a anului curent.

Patrick Mouratoglou, un nou mesaj după ce Simona Halep a fost suspendată

După comunicatul postat de ITIA, Patrick Mouratoglou a reacționat la vestea conform căreia Simona Halep a fost spuspendată pe rețelele de socializare. Ulterior, un urmăritor a oferit un comentariu la această postare prin care o acuza pe Simona Halep:

Reclamă

„Este amuzant. Sportivii sunt găsiți vinovați, dar niciodată nu iau vreo substanță în mod voluntar. Ești un sportiv de nivel înalt și trebuie să fii atent la aceste lucruri, asta nu face parte din meseria ta?!

Poate fi doar pentru că s-a dopat sau pentru că a ingerat ceva fără să știe, dar analizele de sânge sunt acolo. Cazul ei poate servi ca exemplu, dar este dificil să nu îți pui întrebări”, a notat urmăritorul respectiv.

Antrenorul francez a fost deranjat de aceste acuzații și a reacționat imediat, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

„E uimitor că faci acest timp de acuzații fără a cunoaște dosarul”, i-a transmis Patrick Mouratoglou respectivului urmăritor, prin intermediul rețelelor de socializare.

Suspendarea primită de Simona Halep ar urma să expire pe 6 octombire 2026, atunci când sportiva va avea 35 de ani. Astfel, cariera acesteia este în pericol.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

13:01

Irina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini LIVE SCORE, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

12:05

VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și