Închide meniul

Nick Kyrgios a avut probleme cu alcoolul şi drogurile: „Scăpasem asta de sub control!” Dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-am urât viaţa! Mă tăiam, făceam lucruri nasoale!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2022, 14:32

Nick Kyrgios a avut probleme cu alcoolul şi drogurile: „Scăpasem asta de sub control! Dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-am urât viaţa! Mă tăiam, făceam lucruri nasoale!

Nick Kyrgios a dezvăluit că a avut probleme cu alcoolul şi drogurile

Nick Kyrgios este unul dintre cei mai controversaţi jucători de tenis

Nick Kyrgios a avut probleme cu alcoolul şi drogurile. Jucătorul australian a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentele teribile prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios a reacunoscut că, în trecut, a avut probleme cu consumul de alcool, de droguri şi că se şi automutila. Pandemia l-a ajutat că treacă peste aceste probleme care îi puteam ruina viaţa.

Nick Kyrgios a avut probleme cu alcoolul şi drogurile: „Mi-am urât viața. Mă tăiam, ardeam, făceam lucruri nasoale!”

Nick Kygios a făcut toate aceste mărturisiri cutremurătoare într-un interviu acordat celor de la WWOS.

Problemele mele au fost foarte serioase, am ajuns până la automutilare, ceea ce nu este OK. Probabil că i-am îndepărtat pe toți cei care țineau la mine pentru că nu comunicam.

Abuzam foarte mult de alcool și de droguri, scăpasem asta de sub control, dar acum abia dacă mai beau – consum un pahar de vin la cină. A fost primul lucru pe care a trebuit să-l rezolv, apoi să reconstruiesc relația cu familia mea, să revin la obiceiuri sănătoase precum dieta, un somn bun, mai mult antrenament. 

Reclamă

M-am simțit inutil, deloc confortabil, mi-am urât viața. Mă tăiam, ardeam, făceam lucruri nasoale. Era atât de întunecat totul încât parcă îmi plăcea, le ceream altor oameni să o facă și ei. Ce nu te omoară te face mai puternic”, a spus Nick Kyrgios pentru sursa mai sus citată.

Nick Kyrgios, scandal monstru la Indian Wells

Nick Kyrgios este recunoscut pentru faptul că este un jucător care provoacă scandaluri uriaşe pe terenurile de tenis. Un episod controversat s-a produs şi în acest an, în timpul unui meci cu Rafael Nadal, de la Indian Wells. În timpul meciului cu Rafa Nadal, Nick Kyrgios şi-a spart racheta, aproape a lovit un copil de mingi şi a avut un limbaj obscen.

Kyrgios a fost amendat cu 20.000 de dolari pentru comportament nesportiv şi cu 5.000 de dolari pentru limbaj obscen, a anunţat ATP într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios, nervos după incidentul din meciul cu Rafael Nadal

Lui Nick Kyrgios nu i-a plăcut să fie chestionat pe acest subiect la conferinţa de presă de după meci. „Ce vrei să spun ? Asta a fost intenţia mea? Nu. Am aruncat racheta aproape de el? A aterizat la un metru de piciorul meu, a sărit şi aproape că l-a lovit. Sunt om. Aceste lucruri se întâmplă”, a răspuns australianul.

„Cred că dacă aş face-o de un milion de ori, nu ar fi aşa. Era la trei metri de copil. Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal? De asta vii aici?”, l-a întrebat Kyrgios pe jurnalist, care a insistat pe faptul că adolescentul a fost nevoit să se aplece pentru a evita racheta.

„S-a prăbuşit, s-a aplecat, s-a ferit, s-a aplecat. Doamnee!. Foarte bine. Dacă asta mă întrebi… Nu a fost lovit. A fost un accident. Cu siguranţă nu a fost ca Zverev. Nu l-am lovit, din fericire, şi nu asta a fost intenţia mea. Copilul este bine. Mare întrebare, bravo”, a răspuns Nick Kyrgios, aplaudând ironic.

Nick Kyrgios a reuşit, ulterior, să-l contacteze pe copilul de mingi. Cei doi au discutat prin mesaje, pe care australianul le-a făcut publice pe reţelele de socializare. Kyrgios şi-a cerut scuze, l-a întrebat pe copil dacă este bine şi urmează să-i ofere o rachetă de tenis.

Recomandări
  • Nick Kyrgios a avut probleme cu alcoolul şi drogurile
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și