Închide meniul

Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia: „Le transmit că sunt pur și simplu proști”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 14:31

Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia: „Le transmit că sunt pur și simplu proști

Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia

Nick Kyrgios, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Nick Kyrgios a vorbit după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia şi a punctat că schimbarea mingilor de la o săptămână la alta l-a afectat pe cel mai bun jucător al lumii, care a suferit o accidentare la încheietura dreaptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a fost învins, 4-6, 4-6, de conaţionalul lui Kyrgios, Alex De Minaur. A fost primul eşec al lui Nole în Australia, după 43 de meciuri.

Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia

„Schimbarea mingilor în fiecare săptămână a afectat în cele din urmă încheietura lui Novak. ATP chiar trebuie să facă ceva în legătură cu această problemă. Jucătorii suferă tot timpul.

De asemenea, pentru cei care cred că mingile nu sunt un factor suficient de important pentru a duce la rănirea unui sportiv, n-aveţi minte. Sarcina asupra cotului și încheieturii unui jucător în timpul acestui sezon intens este enormă.

Ok, pentru nepricepuții care cred că îi iau din merite lui Alex, le transmit că sunt pur și simplu proști. ‘Demonul’ (porecla lui de Minaur) este un jucător extraordinar și merită fiecare succes care îi iese în cale”, a scris pe X, Kyrgios.

Reclamă

Novak Djokovic, eşec după 43 de meciuri în Australia

Novak Djokovic nu mai este invincibil pe pământ australian. Sârbul a fost învins, de australianul Alex de Minaur, miercuri, în sferturile de finală ale United Cup, o competiţie pe echipe mixte care se joacă la Perth, Brisbane şi Sydney.

Această înfrângere, prima din 15 ianuarie 2019, a pus capăt unei serii incredibile de 43 de victorii în Australia.

Reclamă 4 / 0/3

Marţi, numărul 1 mondial a fost nevoit să se retragă din meciul decisiv de dublu mixt împotriva Cehiei, din cauza unei probleme la încheietura mâinii drepte.

Djokovic este aşteptat la Openul Australiei de la Melbourne (14-28 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat de zece ori şi la care este campionul în exerciţiu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și