Închide meniul
VIDEO

Nick Kyrgios, moment unic în istoria tenisului, la US Open 2022. Ce a putut să facă înainte să îl elimine pe Daniil Medvedev, deţinătorul trofeului

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 9:30

Nick Kyrgios, moment unic în istoria tenisului, la US Open 2022. Ce a putut să facă înainte să îl elimine pe Daniil Medvedev, deţinătorul trofeului

Nick Kyrgios, moment unic în istoria tenisului, la US Open 2022

Nick Kyrgios şi Daniil Medvedev, la US Open 2022 / Profimedia Images

  • Nick Kyrgios s-a calificat în sferturile de finală de la US Open
  • Daniil Medvedev a pierdut numărul 1 ATP

Nick Kyrgios a oferit un moment unic în istoria tenisului, la US Open 2022. S-a întâmplat în meciul în care l-a eliminat pe Daniil Medvedev, deţinătorul trofeului, în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În setul al treilea, în game-ul secund, la 1-0 pentru australian, acesta putea obţine o minge de break, dar a preferat să facă show şi să îşi bată joc de o şansă importantă la acest nivel.

Nick Kyrgios, moment unic în istoria tenisului, la US Open 2022

În urma unui cross în lung de linie, Medvedev nu a putut returna în terenul advers, mingea luând foarte multă înălţime. Între timp, Nick a trecut pe lângă fileu în jumătatea rusului şi a lovit mingea înainte să atingă cimentul.

Reclamă

Evident punctul i-a revenit lui Medvedev, care a fost şi el şocat de decizia de neînţeles a adversarului său. Ajutat de serviciu, el a egalat imediat la 1-1. La finanul partidei, Kyrgios nu a găsit explicaţii pentru ce a făcut.

Reclamă

„Asta va fi peste tot şi eu voi arăta ca un idiot”, a fost singurul lucru pe care l-a spus pe subiect Kyrgios, la interviul oferit pe teren, la finalul partidei câştigate cu 7-6 (11), 3-6, 6-3, 6-2.

Daniil Medvedev, eliminat de la US Open 2022. Pierde numărul 1 ATP

Daniil Medvedev, deţinătorul titlului, a fost eliminat în optimile de finală de la US Open, fiind învins cu scorul de 7-6 (13/11), 3-6, 6-3, 6-2, de australianul Nick Kyrgios (locul 25 ATP), duminică, la New York.

În urma acestei înfrângeri, el va pierde locul de numărul 1 mondial, care va fi ocupat fie de Rafael Nadal (locul 3 ATP), Carlos Alcaraz (al 4-lea), fie de Casper Ruud (al 5-lea), toţi trei încă în competiţie.

Reclamă 4 / 0/3

Australianul, care ajunge pentru prima dată în această fază la Grand Slam-ul de la New York, va evolua în sferturi împotriva unui alt rus, Karen Khachanov (31 ATP).

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: "Eşti ridicol". Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat
ATP • 10 apr., 18:57
Daniil Medvedev, scandal uriaş la Monte Carlo: „Idiotule”. Rusul şi-a ieşit din minţi, după decizia care l-a dezavantajat
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Jannik Sinner, după ce a câştigat Australian Open 2024
Tenis • 28 ian., 14:59
Jannik Sinner, după ce a câştigat Australian Open 2024, primul său turneu de Grand Slam: „Nu e uşor cu mine, sunt încă tânăr”