Închide meniul

Nick Kyrgios, rănit la picior în urma unui jaf armat! Australianul nu va juca la Roland Garros

Reclamă

Publicat: 18 mai 2023, 15:46

Nick Kyrgios, rănit la picior în urma unui jaf armat! Australianul nu va juca la Roland Garros

Nick Kyrgios, rănit la picior în urma unui jaf armat!

Nick Kyrgios, după o înfrângere / Profimedia Images

Nick Kyrgios a fost rănit la picior în urma unui jaf armat, a dezvăluit agentul său, Daniel Horsfall. Tenismenul australian a intervenit după ce mama lui a fost ameninţată cu o armă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios nu va juca anul acesta la Roland Garros (28 mai-11 iunie) din cauza unei accidentări la genunchi.

Nick Kyrgios, rănit la picior în urma unui jaf armat!

Agentul său, Daniel Horsfall, a declarat, joi, pentru Reuters că australianul, aflat acum pe locul 26 în lume, s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unui jaf armat la începutul acestei luni, informează news.ro.

La 1 mai a avut loc un jaf armat la domiciliul său„, a declarat agentul. „Cu tot ceea ce se întâmpla, Nick s-a tăiat în partea partea laterală a piciorului stâng. Nu ştim cum„, a adăugat acesta.

Mama finalistului de la Wimbledon ar fi fost ameninţată cu o armă de foc, a declarat poliţia. Un bărbat a fost arestat în Canberra, Australia, la scurt timp după ce Tesla pe care Nick Kyrgios a reuşit să o localizeze a fost furată. Jucătorul nu îşi aminteşte cu exactitate cum a fost rănit.

Reclamă

L-a întârziat cu aproximativ două săptămâni şi jumătate în ceea ce priveşte calendarul revenirii sale pe teren„, a declarat Horsfall, adăugând că piciorul clientului său este aproape vindecat şi că acesta speră să revină în circuit pentru sezonul de iarbă. El vizează o revenire la turneul ATP 500 de la Stuttgart (12-18 iunie).

Rafael Nadal nu evoluează nici el la Roland Garros!

Rival cu Nick Kyrgios, Rafael Nadal a anunţat şi el că nu va evolua la Roland Garros. Nadal a ratat tot sezonul de zgură.

Săptămânile trec, iar eu aveam iluzia că voi putea juca în turnee care sunt cele mai importante din cariera mea, precum Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma, Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Accidentarea nu s-a vindecat încă și nu știu ce trebuie să fac pentru a putea concura. Mă antrenam, dar acum am decis să schimb puțin direcția, să urmez un alt tratament și să vedem dacă lucrurile se îmbunătățesc pentru a încerca să ajung la următorul eveniment. Nu pot oferi termene pentru că nu știu. Așa stau lucrurile acum!”, a declarat Rafael Nadal.

Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma: „Noua generaţie este deja prezentă”

Novak Djokovic a vorbit după eliminarea de la Roma! Pentru prima dată în ultimii 19 ani, nici Novak Djokovic şi nici Rafael Nadal, accidentat, nu vor juca în finala de la Roma.

Novak Djokovic, care a pierdut de două ori la rând în faţa danezului Holger Rune (în finala Masters 1000 de la Paris-Bercy, în noiembrie anul trecut, şi apoi la Roma), a declarat că noua generaţie de jucători, condusă de numărul unu mondial Carlos Alcaraz, reprezintă o gură de aer proaspăt pentru tenis.

„O nouă generaţie este deja aici. Alcaraz (nr. 1 lunea viitoare) joacă un tenis extraordinar. Este bine pentru sportul nostru să avem feţe noi, jucători noi.

Spunem de ani de zile că ne putem aştepta să vină acest moment în care vom asista la un fel de schimbare generaţională. Încă încerc să mă agăţ de ei. Încă vreau să continui. Să vedem cât de departe pot să joc”, a spus el.

Recomandări
  • Nick Kyrgios, rănit la picior în urma unui jaf armat
  • Tenismenul australian a intervenit pentru a-şi apăra mama

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și