Închide meniul

Nick Kyrgios, reacție genială după ce Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022. Ce mesaj i-a trimis noului lider mondial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2022, 9:16

Nick Kyrgios, reacție genială după ce Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022. Ce mesaj i-a trimis noului lider mondial

Nick Kyrgios, reacție genială după ce Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022

Nick Kyrgios, la o conferință de presă / Profimedia Images

Nick Kyrgios a avut o reacție genială după ce Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022 și a devenit cel mai tânăr lider mondial din istoria tenisului. Australianul i-a trimis un mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyrgios fusese printre primii oameni din tenis care a crezut în victoria lui Alcaraz la Flushing Meadows. Cu câteva zile înaintea începerii turneului, Nick îl votase într-un sondaj pe Carlos campion la US Open.

Nick Kyrgios, reacție genială după ce Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022

După două săptămâni, el a venit cu un mesaj senzațional pentru Alcaraz, pe Instagram: ”Ți-am spus eu!”, i-a scris finalistul de la Wimbledon tânărului de 19 ani, lucru dezvăluit chiar de acesta, în conferința de presă.

”Sincer, m-am uitat pe Instagram. Am văzut mesajul de la Nick Kyrgios. Nu l-am citit pe tot, dar am citit partea în care a scris `ți-am spus eu!`”, a spus Alcaraz, la conferință.

Reclamă

Carlos Alcaraz nu se oprește după victoria de la US Open 2022

Noul număr 1 ATP anunță că vrea să câștige cât mai multe turnee de Grand Slam. Lider la acest capitol este Rafael Nadal, cu 22 de trofee.

”E o nebunie pentru mine, nu am crezut că voi realiza așa ceva la 19 ani, totul a venit atât de repede. Este incredibil, este ceva la care am visat de când eram copil și de când m-am apucat de tenis.

Acum, mă bucur pentru acest trofeu, dar normal că mi-e foame de mai multe. Vreau să fiu în top pentru multe săptămâni și pentru mulți ani. Voi lucra din nou foarte mult după aceste două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer, de când am câștigat la Miami, am crezut că pot câștiga un Grand Slam. Dar, înainte de Miami, mă gândeam că trebuie să mai cresc, că pot face un turneu bun, dar nu să îl și câștig. Dar la Miami am câștigat mai multe meciuri tari și m-am gândit că pot triumfa la un turneu major”, a spus Alcaraz, la conferința de presă.

Carlos Alcaraz a intrat direct în istoria tenisului

Saltul de pe locul 4 pe locul 1 de la anunţarea clasamentului ATP o dată până la anunţarea următorului clasament ATP le egalează pe cele înregistrate doar de trei alţi spoortivi: Carlos Moya (15 martie 1999), Andre Agassi (5 iulie 1999) şi Pete Sampras (11 septembrie 2000).

Alcaraz a obţinut 51 de victorii în circuit în acest an, cu cinci mai multe decât Stefanos Tsitsipas, care ocupă locul doi în această privinţă. Odată cu triumful la US Open, Alcaraz a urcat pe prima poziţie în ierarhia Pepperstone ATP Live Race To Turin.

Spaniolul este primul jucător care devine lider ATP după US Open, după 2003, când performanţa a fost reuşită de antrenoruul său, Juan Carlos Ferrero. În plus, el este cel mai tânăr campion de grand slam după 2005, când tot la 19 ani performanţa a fost reuşită de Rafael Nadal la Roland Garros. La US Open, în 1990 Pete Sampras câştiga trofeul tot la 19 ani.

Recomandări
  • Nick Kyrgios anunțase înainte de US Open că Alcaraz este marele favorit
  • Australianul i-a scris un mesaj de felicitare noului campion

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și