Închide meniul

Novak Djokovic are drept de joc la US Open! Americanii renunță la obligativitatea vaccinării

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 10:29

Reclamă
Novak Djokovic are drept de joc la US Open! Americanii renunță la obligativitatea vaccinării

Novak Djokovic are drept de joc la US Open

Novak Djokovic, la finalul unui meci / Profimedia

Novak Djokovic are drept de joc la US Open! SUA au anunţat, luni, că se pune capăt obligativităţii vaccinării împotriva Covid-19 pentru călătorii din străinătate, astfel că sârbul, nevaccinat, poate reveni la turneele americane, inclusiv US Open, între 28 august şi 10 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 12 mai, Novak Djokovic va putea juca din nou în Statele Unite. Casa Albă a anunţat luni că îşi relaxează politica împotriva Covid-19, permiţând intrarea în ţară a călătorilor străini nevaccinaţi.

Novak Djokovic are drept de joc la US Open

Sârbul, care a ratat multe turnee din cauza statutului său de nevaccinat, a fost nevoit să se retragă de la Masters 1000 de la Indian Wells din cauza acestor restricţii.

Numărul 1 mondial va putea acum să joace la turneele americane, inclusiv la US Open (28 august – 10 septembrie).

Turneele ratate de Djokovic ca urmare a nevaccinării

Novak Djokovic, cuvinte de laudă despre Carlos Alcaraz

Djokovic va lupta pentru trofeul de la US Open cu Carlos Alcaraz, despre care a avut numai cuvinte de laudă în ultima perioadă.

Reclamă

„Cu siguranță, prin felul în care a jucat recent, a arătat că este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe orice suprafață. A demonstrat că poate câștiga un Grand Slam. A câștigat pe terenuri hard, când cei mai mulţi oameni credeau că se va impune înainte de toate pe zgură. Asta arată cât de complet este.

Cred că are o mentalitate grozavă, un spirit de luptă fantastic, şi îi împinge mereu pe adversari, nu le oferă timp. De asemenea, se adaptează foarte bine fiecărui adversar din punct de vedere tactic. Este un jucător foarte, foarte complet. Este uimitor pentru sportul nostru să avem un campion ca el. Și e atât de tânăr”, a spus Djokovic, conform eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și