Închide meniul

Novak Djokovic l-a eliminat pe Carlos Alcaraz și s-a calificat în finala Turneului Campionilor

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 8:52

Reclamă
Novak Djokovic l-a eliminat pe Carlos Alcaraz și s-a calificat în finala Turneului Campionilor

Novak Djokovic l-a eliminat pe Carlos Alcaraz și s-a calificat în finala Turneului Campionilor

Novak Djokovic, la Turneul Campionilor / Profimedia Images

Novak Djokovic l-a eliminat pe Carlos Alcaraz și s-a calificat în finala Turneului Campionilor. Liderul mondial l-a dominat sâmbătă seară pe spaniol, scor 6-3, 6-2, în semifinalele competiției de la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic va evolua în finală cu italianul Jannik Sinner.

Novak Djokovic l-a eliminat pe Carlos Alcaraz și s-a calificat în finala Turneului Campionilor

Dacă va învinge, sârbul va deveni cel mai titrat jucător de la „Masters Tournament”, cu şapte titluri în palmares. Ar fi cu unul mai mult decât Roger Federer.

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor

Jannik Sinner s-a îmbogăţit după calificarea în finala Turneului Campionilor! Italianul s-a impus în penultimul act în faţa lui Daniil Medvedev şi a mai primit 1,1 milioane de dolari pentru victoria din semifinale.

Sinner, care este singurul jucător fără înfrângere la ediţia din acest an de la Torino, îşi aşteaptă adversarul din finală. Novak Djokovic – Carlos Alcaraz este a doua semifinală de la Turneul Campionilor. Dacă se va impune şi în ultimul act, italianul va pune mâna pe cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Reclamă
Reclamă 4

Turneul Campionilor 2023 a pus la bătaie 15 milioane de dolari, iar Jannik Sinner, primul finalist din acest an, a încasat deja 2,6 milioane de dolari. Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev în prima semifinală, scor 6-3, 6-7, 6-1.

Pentru că Sinner este singurul jucător fără înfrângere de la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, italianul poate pune mâna pe cel mai mare premiu din istoria tenisului. Cu o victorie în finală, Sinner ar ajunge la 4,8 milioane de dolari. Recordul precedent era stabilit de Novak Djokovic, chiar la ediţia din 2022 a Turneului Campionilor. Atunci, sârbul a pus mâna pe 4,7 milioane de dolari, potrivit atptour.com.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și