Închide meniul

Novak Djokovic, la momentul adevărului. A dezvăluit de ce strigă la oamenii din lojă. „Monstrul devine din ce în ce mai mare”

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2023, 15:49

Reclamă
Novak Djokovic, la momentul adevărului. A dezvăluit de ce strigă la oamenii din lojă. „Monstrul devine din ce în ce mai mare

Novak Djokovic, la momentul adevărului. A dezvăluit de ce strigă la oamenii din loja lui

Novak Djkovic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Novak Djokovic, la momentul adevărului. Cel mai titraj jucător din istorie are momente în care lasă impresia că nimic nu îl poate atinge pe teren, dar anunţă că lucrurile nu stau chiar aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul are şi el momente în care clachează psihic şi se descătuşează spre loja în care se află stafful său. Atunci când presiunea este maximă, Nole găseşte resurse. Astfel, el a ajuns la 23 de trofee de Grand Slam. Acum, el luptă pentru a egala recordul lui Federer de opt titluri la Wimbledon.

Novak Djokovic, la momentul adevărului. A dezvăluit de ce strigă la oamenii din loja lui

„Când strig la membrii echipei mele în timpul unui joc, este pentru că nu gestionez bine situația din teren și monstrul care vine în spatele tău devine din ce în ce mai mare.

Trebuie să-ți înfrunți adversarul, publicul și multe alte lucruri, așa că trebuie să-ți înfrunți demonii. Nu este posibil să stai tot timpul în prezent. Mintea noastră rătăcește spre experiențele trecute și ne duce în direcții diferite, așa că trebuie să ne ocupăm de asta.

Pe un teren de tenis, totul devine și mai intens. Și dacă cineva îți spune să nu te gândești la ceva negativ, inevitabil te vei gândi la asta”, a spus Djokovic, citat de Tennis365.com.

Reclamă

Carlos Alcaraz, mesaj războinic: „Obiectivul e să câştig turneul!”

Carlos Alcaraz a avut un mesaj războinic după ce s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon 2023. Alcaraz s-a impus cu 6-0, 6-2, 7-5 în partida din primul tur de la Wimbledon cu Jeremy Chardy, după aproape două ore de joc.

Carlos Alcaraz a anunţat imediat după joc că obiectivul său principal este să câştige pentru prima dată în carieră turneul de la Wimbledon.

„Sunt foarte mulțumit de nivelul meu de joc, de performanța pe care am avut-o astăzi. Cred că am făcut un meci foarte bun, este ceva care mă va ajuta pentru turul următor, deși obiectivul meu este să câștig turneul.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este principalul obiectiv pentru mine când vin aici, sunt foarte încrezător în acest moment. Principalul obiectiv pentru mine în acest turneu este să îl câștig”, a spus Carlos Alcaraz.

Carlos Alcaraz a vorbit şi despre rivalitatea cu Novak Djokovic, principalul său adversar la câştigarea turneului de la Wimbledon.

„Probabil că îmi urmărește meciurile și observă tot ce fac. Sigur că face acest gen de lucruri, deși nu simt că este 100% concentrat pe jocul meu sau pe meciurile mele. E ca și cum toată lumea vorbește despre mine, deși îi urmăresc și eu meciurile, desigur, deși nu le văd în întregime. Îmi imaginez că și el va face la fel ca mine”, a mai spus Alcaraz.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și