Închide meniul

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, mesaj războinic: „Obiectivul e să câştig turneul!” Ce a spus despre Novak Djokovic

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 22:38

Reclamă
Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, mesaj războinic: „Obiectivul e să câştig turneul! Ce a spus despre Novak Djokovic

Carlos Alcaraz, mesaj războinic după ce s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon 2023

Profimedia

Carlos Alcaraz a avut un mesaj războinic după ce s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon 2023. Alcaraz s-a impus cu 6-0, 6-2, 7-5 în partida din primul tur de la Wimbledon cu Jeremy Chardy, după aproape două ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz a anunţat imediat după joc că obiectivul său principal este să câştige pentru prima dată în carieră turneul de la Wimbledon.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, mesaj războinic

Sunt foarte mulțumit de nivelul meu de joc, de performanța pe care am avut-o astăzi. Cred că am făcut un meci foarte bun, este ceva care mă va ajuta pentru turul următor, deși obiectivul meu este să câștig turneul. Acesta este principalul obiectiv pentru mine când vin aici, sunt foarte încrezător în acest moment. Principalul obiectiv pentru mine în acest turneu este să îl câștig”, a spus Carlos Alcaraz, conform eurosport.ro.

Carlos Alcaraz a vorbit şi despre rivalitatea cu Novak Djokovic, principalul său adversar la câştigarea turneului de la Wimbledon.

„Probabil că îmi urmărește meciurile și observă tot ce fac. Sigur că face acest gen de lucruri, deși nu simt că este 100% concentrat pe jocul meu sau pe meciurile mele. E ca și cum toată lumea vorbește despre mine, deși îi urmăresc și eu meciurile, desigur, deși nu le văd în întregime. Îmi imaginez că și el va face la fel ca mine”, a mai spus Alcaraz.

Reclamă

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea! Victorie în trei seturi în faţa lui Jeremy Chardy

Alcaraz a început foarte bine partida cu Chardy, ultima din cariera francezului. Spaniolul a închis primul set după doar 23 de minute, scor 6-0. Nici setul secund nu a reprezentat o problemă pentru spaniol, care s-a impus cu 6-2, după 32 de minute.

Setul al treilea a fost mult mai echilibrat, iar veteranul Jeremy Chardy a reuşit să facă primul break-ul în acest set. Alcaraz a restabilit imediat echilibrul, iar setul a intrat în prelungiri. La 5-5, spaniolul a câştigat din nou pe serviciul adversarului, după care a închis partida cu un ghem alb pe propriul serviciu.

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon, în timp ce Jeremy Chardy îşi încheie cariera după 18 ani petrecuţi în circuitul ATP. Francezul, care a ajuns până pe locul 25 în clasamentul mondial, a părăsit terenul numărul 1 de la All England Club în aplauzele publicului şi ale adversarului său, Carlos Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3

În turul al doilea de la Wimbledon, Carlos Alcaraz va întâlni un alt jucător din Franţa. Câştigătorul duelului dintre Alexandre Muller (84 ATP) şi Arthur Rinderknech (82 ATP) va juca în turul secund contra numărului 1 ATP.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și