Închide meniul

Novak Djokovic revine pe teren! Nole va participa la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 17:52

Novak Djokovic revine pe teren! Nole va participa la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY!

Novak Djokovic anunţă spectacol total cu Zverev, la World Tennis League, în direct la AntenaPLAY

Djokovic face show în direct şi în exclusivitate le AntenaPLAY / Profimedia

Novak Djokovic va participa la ultima sa competiție din 2022, World Tennis League, transmisă în exclusivitate pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Novak Djokovic va participa la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Reclamă

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Novak Djokovic a câștigat de șase ori Turneul Campionilor

Novak Djokovic a scris o nouă pagină de istorie după ce a câştigat Turneul Campionilor. A avut nevoie de numai o oră şi 33 de minute pentru a-l învinge pe Casper Ruud, norvegianul de 23 de ani de pe locul 4 ATP. „Nole” s-a impus fără mari emoţii, cu 7-5, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic a triumfat pentru a 6-a oară la Turneul Campionilor şi l-a egalat pe Roger Federer. A obţinut victorii pe linie la această ediţie, aşa cum a mai făcut-o în 2012, 2013 şi 2014. Această performanţă îi va aduce cel mai mare premiu din istoria tenisului. În conturile lui vor intra 4.600.000 de euro.

Djokovic va face un salt important în clasamentul ATP. De pe locul 8 va urca până pe poziţia a 5-a în ierarhia mondială. Casper Ruud va urca pe locul 3 ATP.

Djokovic: “Am stat ca pe ace tot anul!”

E o finală și în general astfel de meciuri sunt decise de margini fine. Un break a fost suficient în fiecare set. L-am făcut să alerge, mă bucur că am reușit să fiu foarte agresiv. Totul a mers din plin, sunt foarte fericit că am jucat astfel.

Au fost multe emoții, în special la 30-30 în ultimul game. Trebuie să fii concentrat pe toată durata meciului, altfel echilibrul se poate duce în altă direcție. Am simțit presiune, pentru că au fost 7 ani de când nu am mai câștigat acest turneu. Dar această pauză face victoria și mai dulce, mai ales că vine în contextul anului acesta.

E o mare ușurare și abia aștept pauza acum. Am stat ca pe ace tot anul, să văd unde și dacă pot merge, dar am terminat într-o notă bună„, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și