Închide meniul

Novak Djokovic s-a despărțit de Marian Vajda! ”A fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea”

Dan Roșu Publicat: 2 martie 2022, 9:48

Novak Djokovic s-a despărțit de Marian Vajda! ”A fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea”

Cei doi începuseră colaborarea înainte de Roland-Garros 2006. În afară de o scurtă pauză (mai 2017 - martie 2018), nu s-au mai despărţit de atunci.

Novak Djokovic s-a despărțit de Marian Vajda

"Marian a fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea. Împreună am realizat lucruri incredibile şi îi sunt recunoscător pentru prietenia şi dăruirea lui în ultimii 15 ani. Deşi părăseşte echipa profesionistă, el va face mereu parte din familie şi nu-i voi mulţumi niciodată îndeajuns pentru tot ce a făcut”, a scris sârbul despre fostul său antrenor. Despărţirea datează de la sfârşitul sezonului trecut. După Mastersul de la Torino, cei doi au decis de comun acord să nu mai lucreze împreună, mai ales că antrenorul în vârstă de 57 de ani şi-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia. Djokovic poate conta în continuare pe Goran Ivanisevic, care s-a alăturat echipei sale în 2019 şi rămâne antrenorul său. Restul stafului său este neschimbat.

Rafael Nadal vrea ca lupta pentru supremaţie cu Novak Djokovic să se dea pe teren

Rafael Nadal a salutat posibilitatea ca Novak Djokovic să poată juca din nou în turneele de Grand Slam, după scandalul în centrul căruia s-a aflat sârbul în Australia, la începutul acestui an. „Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine ca Novak Djokovic să poată juca din nou la turneele de Grand Slam”, a spus Rafael Nadal, recent câştigător al Australian Open, la care numărul 1 mondial nu a putut participa, deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Astfel, Rafa e primul dintre cei trei, Nadal, Djokovic şi Federer, care ajunge la 21 de titluri de Grand Slam. „Dacă Novak poate juca turneele de Grand Slam fără să fie vaccinat, e un lucru bun. Dacă poate juca sau nu, asta îl va afecta numai pe el. Nu ştiu dacă va afecta turneele de Grand Slam… Fiecare ia propriile decizii şi trebuie să trăiască cu ele.”, a insistat spaniolul, într-o conferinţă de presă premergătoare turneului de la Acapulco.

Novak Djokovic, sanse mici să joace la Roland Garros

Roxana Mărăcineanu, Ministrul Delegat al Sporturilor din Franţa, a reafirmat faptul că Djokovic nu va putea juca la Roland Garros, următorul Grand Slam, programat între 22 mai şi 5 iunie, dacă restricţiile acum în vigoare se vor prelungi până la data turneului. „Cu toţii sperăm că această criză de sănătate va evolua într-o direcţie pozitivă, dar dacă asta nu se va schimba, vom avea nevoie de un certificat de vaccinare şi, prin urmare, Novak Djokovic nu va fi alături de noi la Roland-Garros”, a declarat ministrul, la microfonul RTL, la finalul lui februarie.

  • Novak Djokovic s-a despărțit de Marian Vajda
  • Cei doi lucrau împreună din 2006

Cei doi începuseră colaborarea înainte de Roland-Garros 2006. În afară de o scurtă pauză (mai 2017 – martie 2018), nu s-au mai despărţit de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic s-a despărțit de Marian Vajda

„Marian a fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea. Împreună am realizat lucruri incredibile şi îi sunt recunoscător pentru prietenia şi dăruirea lui în ultimii 15 ani. Deşi părăseşte echipa profesionistă, el va face mereu parte din familie şi nu-i voi mulţumi niciodată îndeajuns pentru tot ce a făcut”, a scris sârbul despre fostul său antrenor.

Despărţirea datează de la sfârşitul sezonului trecut. După Mastersul de la Torino, cei doi au decis de comun acord să nu mai lucreze împreună, mai ales că antrenorul în vârstă de 57 de ani şi-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia. Djokovic poate conta în continuare pe Goran Ivanisevic, care s-a alăturat echipei sale în 2019 şi rămâne antrenorul său. Restul stafului său este neschimbat.

Reclamă

Rafael Nadal vrea ca lupta pentru supremaţie cu Novak Djokovic să se dea pe teren

Rafael Nadal a salutat posibilitatea ca Novak Djokovic să poată juca din nou în turneele de Grand Slam, după scandalul în centrul căruia s-a aflat sârbul în Australia, la începutul acestui an.

„Vaccinat sau nevaccinat, ar fi bine ca Novak Djokovic să poată juca din nou la turneele de Grand Slam”, a spus Rafael Nadal, recent câştigător al Australian Open, la care numărul 1 mondial nu a putut participa, deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Reclamă

Astfel, Rafa e primul dintre cei trei, Nadal, Djokovic şi Federer, care ajunge la 21 de titluri de Grand Slam.

„Dacă Novak poate juca turneele de Grand Slam fără să fie vaccinat, e un lucru bun. Dacă poate juca sau nu, asta îl va afecta numai pe el. Nu ştiu dacă va afecta turneele de Grand Slam… Fiecare ia propriile decizii şi trebuie să trăiască cu ele.”, a insistat spaniolul, într-o conferinţă de presă premergătoare turneului de la Acapulco.

Novak Djokovic, sanse mici să joace la Roland Garros

Roxana Mărăcineanu, Ministrul Delegat al Sporturilor din Franţa, a reafirmat faptul că Djokovic nu va putea juca la Roland Garros, următorul Grand Slam, programat între 22 mai şi 5 iunie, dacă restricţiile acum în vigoare se vor prelungi până la data turneului.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu toţii sperăm că această criză de sănătate va evolua într-o direcţie pozitivă, dar dacă asta nu se va schimba, vom avea nevoie de un certificat de vaccinare şi, prin urmare, Novak Djokovic nu va fi alături de noi la Roland-Garros”, a declarat ministrul, la microfonul RTL, la finalul lui februarie.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului
Tenis • 13 apr., 21:09
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer
Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: "M-am săturat de el, el s-a săturat de mine"
ATP • 4 apr., 19:24
„Eram pregătit să mor pentru el!” Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el, el s-a săturat de mine”