Închide meniul

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au făcut spectacol în Arabia Saudită! „Nole”, mesaj superb pentru spaniol

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 9:31

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au făcut spectacol în Arabia Saudită! „Nole, mesaj superb pentru spaniol

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au făcut spectacol în Arabia Saudită

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz, înaintea meciului demonstrativ din Arabia Saudită / Profimedia

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au făcut spectacol în Arabia Saudită! Cei doi s-au întâlnit într-un meci demonstrativ la Riad, câştigat de sârb în trei seturi. „Nole” s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-4, la capătul unui meci de o oră şi 52 de minute care s-a jucat cu zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La partida din Arabia Saudită au asistat 40.000 de spectatori. Chiar dacă meciul nu a avut o miză reală, cei doi jucători au făcut spectacol, aşa cum ne-au obişnuit şi în precedentele cinci partide disputate în circuitul ATP.

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au făcut spectacol în Arabia Saudită

La finalul partidei, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Carlos Alcaraz şi a avut un mesaj superb pentru spaniol. Sârbul a vorbit şi despre revenirea lui Rafael Nadal în circuitul ATP şi a declarat că speră ca el şi Alcaraz să aibă ocazia să joace cu „Regele Zgurii” în 2024:

„Este fantastic să îl avem în sportul nostru. Tenisul este pe mâini bune. Am văzut primele videoclipuri cu el pe internet, probabil pe vremea când avea doar 12 ani și câștiga turnee. E impresionant că-l vedem câștigând tot ce a câștigat deja la această vârstă fragedă.

Este umil, este un tip grozav, tatăl său de asemenea, familia lui, au valori grozave. E unul dintre liderii acestui joc în prezent și va purta pe brațe acest sport în viitor. Sper ca și eu și Carlos să-l întâlnim pe Rafa în 2024. Ar fi grozav pentru sport”, a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Reclamă

După Djokovic a vorbit şi Carlos Alcaraz, iar campionul din 2023 de la Wimbledon a dezvăluit că a învăţat multe lucruri de la campionul sârb şi a anunţat obiectivul său pentru 2024:

„Să învăț de la Djokovic atât de aproape este incredibil. Am crescut uitându-mă la el câștigând tot ce se juca. În 2024 vreau să continui să mă îmbunătățesc ca tenismen și ca om. Voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu și să obțin lucruri mărețe, dar mai ales să învăț”, a declarat şi Carlos Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic şi Alcaraz se pregătesc pentru Australian Open

Acesta a fost al şaselea meci dintre Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz, dar rezultatul din Arabia Saudită nu va fi luat în calcul de ATP în ceea ce priveşte întâlnirile directe.

În partidele oficiale, Novak Djokovic îl conduce pe spaniol cu 3-2, el câştigând şi ultimele întâlniri directe, din finala de la Cincinnati şi semifinala de la Turneul Campionilor. „Nole” mai are o victorie cu Alcaraz, tot în acest an, în semifinalele de la Roland Garros.

În ceea ce îl priveşte pe Alcaraz, spaniolul s-a impus în prima confruntare directă, în mai 2022, în semifinalele de la Madrid, dar şi în finala din 2023 de la Wimbledon.

Cei doi îşi îndreaptă acum atenţia către turneele care vor avea loc în Australia la începutul anului. Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 14-28 ianuarie 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și