Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic şi Matteo Berrettini, în finala de la Wimbledon. Sârbul a făcut show cu Shapovalov. „Reflex de ninja!”

Reclamă

Publicat: 9 iulie 2021, 21:46 / Actualizat: 9 iulie 2021, 23:57

Novak Djokovic şi Matteo Berrettini, în finala de la Wimbledon. Sârbul a făcut show cu Shapovalov. „Reflex de ninja!

Novak Djokovic a fost testat pozitiv în luna decembrie

Profimedia

Novak Djokovic l-a învins pe canadianul Denis Shapovalov, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 10. Sârbul s-a impus în penultimul act, cu scorul 7-6 (3), 7-5, 7-5. Meciul a durat două ore şi 44 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic şi Matteo Berrettini, în finala de la Wimbledon

În finală, Djokovic îl va întâlni pe italianul Matteo Berrettini, locul 9 mondial şi favorit 7, aflat în premieră în ultimul act la un grand slam.

Novak Djokovic este deţinătorul trofeului la Wimbledon şi are în palmares cinci titluri la All England Club. El are acum 20 victorii consecutive la Wimbledon, informează news.ro.

Djokovic a oferit şi faza partidei. „Novak are reflexe de ninja”, l-au felicitat organizatorii de la Wimbledon pe contul de Twitter.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și