Închide meniul

„Nu pot să zic că m-a dominat prin forţă!” Simona Halep a răspuns declaraţiilor războinice date de Jelena Ostapenko: „Şi eu sunt puternică!” Ora de start a meciului

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 23:42

Reclamă
„Nu pot să zic că m-a dominat prin forţă! Simona Halep a răspuns declaraţiilor războinice date de Jelena Ostapenko: „Şi eu sunt puternică! Ora de start a meciului

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Indian Wells

Profimedia

Halep şi Ostapenko s-au întâlnit prima dată în 2017, în finala de la Roland Garros. Ostapenko a reuşit atunci să întoarcă soarta meciului şi să câştige Rolnad Garros-ul. La scurt timp, Halep şi-a luat revanşa la turneul de la Beijing. Victoria din sferturi din China a dus-o pe Simona Halep pentru prima dată în carieră pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a comentat declaraţiile Jelenei Ostapenko, cea care a spus că Simo nu îi va face faţă dacă va fi agresivă.

Simona Halep – Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Dubai

Un meci la fel de ciudat ca astăzi (n.r.-joi), fără ritm, cu lovituri foarte puternice. Pot să spun că e destul de inconstantă, așa că vor fi greșeli ușoare, dar și puncte extraordinare. Trebuie să stau concentrată, o să mă uit un pic la meciurile anterioare și sper să fac un joc bun.

Au fost două meciuri pe care o să le păstrez întotdeauna în mintea mea. Am încredere că am șansa mea. Așa o fi (n.r.- că nu poate să facă față loviturilor în forță ale letonei). Joacă destul de puternic, dar și eu sunt destul de puternică pe picioare și de câte ori am jucat contra ei nu pot să zic că m-a dominat prin forță. Într-adevăr are lovituri extraordinare și sunt greu de returnat, dar sunt bine.

Toate adversarele sunt la fel pentru mine și încerc să mă concentrez pe persoana mea, cum am făcut foarte bine în ultimele meciuri”, a spus Simona Halep la digisport.ro.

Reclamă

Ce a spus Jelena Ostapenko, înainte să afle că va juca cu Simona Halep în semifinale

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din semifinalele turneului de la Dubai, i-a făcut o caracterizare campioanei noastre, chiar dacă nu ştia că îi va fi adversară. Ostapenko a vorbit despre modul cum poate fi învinsă Halep.

Simona este o jucătoare consistentă. Dacă joc împotriva ei, va trebui să fiu agresivă. De-abia aştept meciul. Sincer, am jucat cu mulţi ani în urmă împotriva ei. Va trebui să mă uit din nou peste aceste meciuri. Cel mai important lucru a fost că nu a  contat scorul, dar când am jucat agresiv, am câştigat meciul. Mai ales finala de la Roland Garros. Chiar dacă eram aproape să pierd, când am făcut pasul în teren şi am fost agresivă, nu a putut să ţină ritmul cu mine„, a spus Ostapenko, înaintea duelului de vis cu Halep.

Meciul dintre româncă, locul 23 WTA, şi letona de pe locul 21 mondial se va disputa de la ora 15.00.

Reclamă 4 / 0/3

Confruntarea va fi urmată de a doua semifinală, dintre jucătoarea din Rusia Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, şi sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 38 WTA.

Simona Halep – Ons Jabeur 6-4, 6-3. Victorie uriaşă pentru Simo la Dubai

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Anterior, de fiecare dată când a ajuns în penultimul act, Halep a câştigat trofeul.

Halep a condus cu 2-0, cu un break în game-ul secund, dar mai totul pe tabelă a venit din partea cealaltă a terenului. Jabeur şi-a ridicat repede nivelul jocului şi a egalat la 2, apoi a devenit din nou generoasă şi fostul lider WTA s-a distanţat la 5-2. La 5-3, Halep a avut 30-0, pe propriul serviciu, dar a pierdut game-ul. Românca a profitat imediat de nesiguranţa tunisienei şi a reuşit să închidă setul cu break, 6-4, după 45 de minute de joc.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și