Închide meniul

Ons Jabeur a fost eliminată de la Roland Garros! Primul şoc de pe tabloul, după o revenire incredibilă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 15:14

Ons Jabeur a fost eliminată de la Roland Garros! Primul şoc de pe tabloul, după o revenire incredibilă

Ons Jabeur a fost eliminată de la Roland Garros!

Ons Jabeur, în meciul cu Magda Linette / Profimedia Images

Ons Jabeur a fost eliminată de la Roland Garros, încă din primul tur. Cap de serie 6, sportiva din Tunisia a fost învinsă de Magda Linette, după o revenire incredibilă, 6-3, , 6-7, 5-7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jabeur a condus cu scorul de 6-3, 4-3, 40-0 pe serviciul polonezei, dar nu a reuşit break-ul şi Linette a dus setul în tie-break, pe care l-a câştigat.

Ons Jabeur a fost eliminată de la Roland Garros!

În decisiv, jucătoarea tunisiană a avut 40-0 pe propriul serviciu, la scorul de 5-6, dar a comis erori încredibile din poziţii ideale, pierzând cinci puncte la rând şi meciul.

Ons Jabeur nu era pe partea de tablou a Simonei Halep, astfel că ar fi putut să o întâlnească pe jucătoarea română abia în finală.

Linette va evolua în manşa a doua cu italianca Martina Trevisan, locul 59 WTA, sau cu britanica Harriet Dart, locul 111 WTA.

Reclamă

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pregătiți pentru Roland Garros 2022

Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt pregătiți pentru Roland Garros 2022. Campioana noastră și antrenorul său au transmis un mesaj minunat pe Instagram, înaintea debutului la Grand Slam-ul de la Paris. În primul tur, Simo va evolua împotriva lui Nastasja Schunk.

Cei doi privesc cu multă încredere către noua provocare, de pe zgura din Paris. Simona Halep va juca în primul tur împotriva croatei Ana Konjuh (66 WTA).

„Aceleași obiective, același zâmbet. Privim în aceeași direcție la primul nostru Grand Slam împreună.”, au scris Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep visează să câştige Roland Garros

Simona Halep visează să câştige Roland Garros pentru a doua oară în carieră. Campioana noastră s-a impus pe zgura din Paris, în 2018, după o finală de trei seturi cu Sloane Stephens. Colaborarea cu Patrick Mouratoglou o face din nou să se gândească la noi performanţe uimitoare.

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Pe lângă trofeul din 2018, Simona Halep a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi în 2018, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko. La ultima participare, în 2020, ea era eliminată în optimi de Iga Swiatek, 1-6, 2-6.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și