Închide meniul

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pregătiți pentru Roland Garros 2022! Mesajul superb transmis de cei doi: „Același zâmbet!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 15:40

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pregătiți pentru Roland Garros 2022! Mesajul superb transmis de cei doi: „Același zâmbet!

Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt pregătiți pentru Roland Garros

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia

Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt pregătiți pentru Roland Garros 2022. Campioana noastră și antrenorul său au transmis un mesaj minunat pe Instagram, înaintea debutului la Grand Slam-ul de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2022 va fi primul turneu de Grand Slam pentru Simona Halep, alături de tehnicianul francez.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pregătiți pentru Roland Garros 2022

Cei doi privesc cu multă încredere către noua provocare, de pe zgura din Paris. Simona Halep va juca în primul tur împotriva croatei Ana Konjuh (66 WTA).

„Aceleași obiective, același zâmbet. Privim în aceeași direcție la primul nostru Grand Slam împreună.”, au scris Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Simona Halep, misiune complicată la Roland Garros 2022

Simona Halep, aflată pe locul 19 WTA, şi-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros. Jucătoarea din Constanța se va duela cu croata Ana Konjuh (66 WTA). Simo nu a avut noroc la tragerea la sorţi şi o aşteaptă un traseu extrem de dificil.

Halep va încerca să reediteze performanţa din 2018, când a câştigat turneul de la Paris. Campioana noastră a mai jucat alte două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Dacă va reuşi să o învingă pe Konjuh, în manşa inaugurală, se va duela cu câştigătoarea confruntării dintre Maryna Zanevska (65 WTA) şi Qinwen Zheng (74 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

În turul 3, Simona Halep ar putea da peste Jelena Ostapenko sau Alize Cornet. Cu Ostapenko a pierdut în semifinale la Dubai, în luna februarie, iar pe franţuzoaică tocmai a învins-o la Roma.

Problemele încep cu adevărat pentru Simona în optimile de finală, acolo unde o poate avea adversară pe cea mai în formă jucătoare a momentului din tenisul mondial. Este vorba de liderul WTA, Iga Swiatek, tânăra de 20 de ani care trece printr-un moment extraordinar.

Simona Halep visează la un nou titlu la Roland Garros!

Iga Swiatek a jucat în nouă meciuri pe zgură, în acest sezon, şi în unul singur a pierdut un set. Poloneza are 28 de meciuri consecutive câştigate în 2022, perioadă în care a cucerit trofeele puse în joc la Qatar, Indian Wells, Miami Open, Stuttgart şi Roma.

Simona Halep şi Iga Swiatek s-au mai întâlnit de patru ori şi este egalitate la meciurile directe. Au fost adversare chiar la Indian Wells 2022, acolo unde sportiva poloneză s-a impus în minimum de seturi. Swiatek a câştigat cu 7-6, 6-4 şi s-a calificat în finală.

Dacă va reuşi să îşi ia revanşa la Roland Garros, Halep ar putea să joace în sferturile de finală cu Jessica Pegula, Karolina Pliskova sau Ekaterina Alexandrova. Dacă „Simo” va ajunge în semifinale, acolo sunt şanse să îi fie adversară Aryna Sabalenka, Paula Badosa sau Danielle Collins. În finală ar putea să o aştepte Garbine Muguruza, Ons Jabeur, Belinda Bencic sau Amanda Anisimova.

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se va disputa între 22 mai şi 5 iunie. Câştigătoarea va obţine un cec de 2.200.000 de euro!

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și