Închide meniul

Ons Jabeur e campioană la Charleston. Al patrulea titlu din cariera sportivei din Tunisia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2023, 8:37

Ons Jabeur e campioană la Charleston. Acesta este al patrulea titlu din cariera sportivei din Tunisia. Ea a trecut în finală de Belinda Bencic, cu 7-6, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ons Jabeur şi-a luat cu această ocazie revanşa după finala pierdută în faţa elveţiencei la ediţia de anul trecut a competiţiei din Carolina de Sud (1-6, 7-5, 4-6).

Ons Jabeur e campioană la Charleston

Tunisianca, în vârstă de 28 de ani, finalistă la Wimbledon şi US Open în sezonul trecut, a revenit cu această ocazie la cel mai înalt nivel.

Absentă din circuit începând din luna februarie, pentru a efectua o „operaţie minoră”, ea a fost eliminată luna trecută în turul secund la turneele WTA 1.000 de la Indian Wells şi Miami.

Conform site-ului WTA Tour, succesul de duminică este al 37-lea obţinut pe zgură de Ons Jabeur începând cu debutul sezonului 2020, acesta fiind cel mai mare număr de victorii obţinut de o jucătoare din circuitul WTA în perioada care s-a scurs de atunci, ceea ce o transformă pe tunisiancă într-o pretendentă puternică la câştigarea titlului la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, alături de Iga Swiatek.

Reclamă

Irina Begu, eșec dramatic cu Jessica Pegula

Mai devreme în turneu, Irina Begu, locul 34 WTA şi cap de serie 15, a ratat, cu trei zile în urmă, calificarea în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Charleston, cu premii totale de 780.000 de dolari. Begu a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, principala favorită şi locul 3 WTA, scor 7-5, 4-6, 6-4.

Begu a pierdut primul set, scor 5-7, dar l-a câştigat pe următorul, scor 6-4. În setul 3, Begu a condus cu 4-0, după ce a reuşit 10 ghemuri consecutive, dar apoi Pegula a câştigat şase ghemuri la rând şi s-a impus în cele din urmă, scor 6-4.

Meciul a durat două ore şi 30 de minute. Pentru prezenţa în optimi, Begu şi-a asigurat un premiu de 9.340 de dolari şi 55 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și