Închide meniul

Irina Begu, înfrângere dramatică cu Jessica Pegula la Charleston! Românca a condus cu 4-0 în setul decisiv

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 0:16

Reclamă
Irina Begu, înfrângere dramatică cu Jessica Pegula la Charleston! Românca a condus cu 4-0 în setul decisiv

Irina Begu, înfrângere dramatică cu Jessica Pegula la Charleston

Irina Begu/ Profimediaimages

Irina Begu a suferit o înfrângere dramatică cu Jessica Pegula, în optimile turneului Charleston, scor 7-5, 4-6, 6-4. Românca a fost învinsă, deşi în setul decisiv a condus cu 4-0. Meciul a durat peste două ore şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Pegula este ocupanta locului 3 WTA, şi este favorita turneului de la Charleston. Americanca se va duela în sferturi cu Paula Badosa.

Irina Begu, înfrângere dramatică cu Jessica Pegula la Charleston

Irina Begu a început ezitant partida, pierzându-şi serviciul încă din primul game. Românca şi-a revenit la jumătatea setului, şi a reuşit să facă re-break, şi să egaleze scorul la 4. Ulterior, Pegula a câştigat din nou pe serviciul româncei, la scorul de 5-5, şi ulterior şi-a adjudecat prima manşă a întâlnirii din optimi, cu scorul de 7-5.

În setul secund, Irna Begu a revenit formidabil de la scorul de 4-0 pentru Jessica Pegula. Românca a câştigat şase game-uri la rând şi a trimis astfel meciul în decisiv.

În setul al treilea, Irina Begu şi-a continuat forma bună arătată pe finalul setului secund. Românca a condus cu 4-0, şi a servit chiar pentru 5-0. Pegula a avut o revenire fabuloasă, şi a câştigat categoric următoarele 6 game-uri, pentru a se califica astfel în sferturile de finală ale turneului de la Charleston.

Reclamă

Pentru prezenţa în optimi, Begu şi-a asigurat un premiu de 9.340 de dolari şi 55 de puncte.

Dumitru Dragomir, despre suspendarea Simonei Halep: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă”

Dumitru Dragomir a oferit declaraţii tari despre suspendarea Simonei Halep. Românca nu a mai jucat niciun meci oficial de peste 7 luni. Simo nu are încă niciun verdict după suspendarea provizorie din octombrie.

Atunci, ea a fost depistată pozitiv la Roxadustat, caz care nu a fost încă judecat. Dragomir susţine că situaţia ar fi fost alta dacă Simo se năştea în Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă nu ar fi româncă, se judeca în două luni sau în cel mai rău caz 90 de zile. Fiind româncă, îi pun numai tălpi. Dacă era americancă, în a treia săptămână o chemau și în a patra juca. Nu are nicio șansă pentru că e româncă, iar cum se poartă cu noi conducerea comunității europene, nici slugile cele mai nenorocite, nevrednice așa, n-ar merita să aibă soarta noastră.

Doamna Halep merita mult mai mare respect în toată Europa. Îi doare în pălărie de noi. Există judecători cinstiți, dar sunt puțini în toată lumea. Ăsta e trendul. Cum ai ridicat capul… Eu de ce am lăsat-o acum mai moale? Nu de bătrânețe. Poate că am minte mai multă. Nu pot să stau nici cu ciocul mic. Tot mai cârâi din când în când, dar nici să fii numai poziția ghiocelului”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și