Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Sorana Cîrstea, duelul românesc din optimile de la Indian Wells

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2022, 8:01

Ora de start a meciului Simona Halep – Sorana Cîrstea, duelul românesc din optimile de la Indian Wells

Simona Halep rămâne pe locul 20 în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea se apropie

Getty

Duelul dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea va începe la ora 20.00, ora României, și este programat primul pe Terenul 1, care va găzdui astfel prima întâlnire dintre cele două, după 12 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Sorana Cîrstea. Simo are 17 victorii consecutive în faţa româncelor

Ultimul duel dintre cele două, cel din calificări de la Cincinnati, a fost și ultimul pierdut de Simona Halep în fața unei adversare din România. Au urmat 17 victorii consecutive, cele mai multe venind în fața Irinei Begu (8).

În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

Simona Halep – Sorana Cîrstea. Sorana poate deveni racheta numărul 1 a României

Înaintea duelului din optimile Indian Wells, Simona Halep se află pe locul 22, cu 1952 de puncte, și este cea mai bine clasată româncă din ierarhia WTA. De cealaltă parte, Sorana Cîrstea se află 4 poziții mai jos, cu 1865 de puncte.

Așadar, rezultatul meciului direct va cântări enorm în contextul poziției de lider al României în clasamentul WTA. Dacă Simona va câștiga, se va menține pe primul loc pe plan local, cu 2047 de puncte.

Reclamă

Același lucru se aplică și în cazul Soranei. Dacă o va învinge pe Simona la Indian Wells, Cîrstea va deveni cea mai bună jucătoare româncă din clasamentul WTA, cu 1960 de puncte, cu un avans de 8 puncte față de compatrioata sa.

Simona Halep – Sorana Cîrstea, duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep a vorbit despre duelul cu conaționala Sorana Cîrstea, despre care a spus că este „o jucătoare grozavă”.

”Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare”, a spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

În turul precedent, Simo a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4 în timp ce Sorana a eliminat-o pe Anna Kalinskaya, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Citește și:
Recomandări
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 1-2 la ”directe”
  • Simona Halep a câștigat ultimele 17 meciuri împotriva româncelor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și