Închide meniul

Când se joacă Simona Halep – Paula Badosa! Ora de start a meciului din turul 2 de la Madrid Open a fost anunţată de organizatori

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 17:53

Când se joacă Simona Halep – Paula Badosa! Ora de start a meciului din turul 2 de la Madrid Open a fost anunţată de organizatori

Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017

Profimedia

Simona Halep – Paula Badosa este cel mai tare meci din turul doi de la Madrid. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două, iar campioana noastră promite să dea totul pe teren împotriva adversarei din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul tur, Simona Halep a învins-o pe Shuai Zhang, scor 6-2, 6-3, după o oră și 8 minute. „Simo” a strălucit și nu i-a dat foarte multe șanse adversarei, la primul meci alături de noul antrenor, Patrick Mouratoglou.

Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa

Duelul Simona Halep – Paula Badosa a fost programat sâmbătă, 30 aprilie, nu mai devreme de ora 20:00 (ora României). Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Simona Halep a spus că se simte excelent la Madrid și că abia așteaptă să intre din nou pe teren. Sportiva din Constanța a avut un „avertisment” pentru viitoarea adversară, spunând că va da totul pe teren. „Nu contează cu cine joc, știu că va fi o provocare și mă bucur să intru din nou pe teren”, a spus Simona Halep, după victoria cu Shuai Zhang.

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Reclamă

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Reacţia Simonei Halep înainte de duelul de foc cu Paula Badosa

Dubla campioană de la Caja Magica susţine că ocupanta locului 2 WTA joacă cel mai bun tenis al carierei. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două.

„Un meci greu, un challenge destul de puternic, dar nu am niciun fel de așteptare, vreau doar să mă bucur de meci, să pun în practică ceea ce ne dorim, împreună cu Patrick, să cred că am șansa mea pentru că știu cum este să fii acolo, în top.

Reclamă 4 / 0/3

Bineînțeles, are o încredere foarte mare acum, joacă probabil cel mai bun tenis al ei, dar e un duel bun și sper să joc bine”, a spus Simona Halep, citată de gsp.ro.

Simona Halep nu este favorita bookmakerilor pentru duelul cu Paula Badosa, având o cotă de 2.00 la câştigarea meciului. De partea cealaltă, iberica are o cotă de 1.90 pentru a ajunge în turul al treilea de la Madrid. La câştigarea trofeului, tot cele două sunt protagoniste: Paula are cotă 6, iar Simo cotă 7.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și