Închide meniul
UPDATE

Patrick Mouratoglou e gata de acţiune! Ce mesaj i-a transmis Simonei Halep înaintea debutului de la Madrid + Ora de start a meciului cu Shuai Zhang

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 20:32

Patrick Mouratoglou e gata de acţiune! Ce mesaj i-a transmis Simonei Halep înaintea debutului de la Madrid + Ora de start a meciului cu Shuai Zhang

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep

Twitter Patrick Mouratoglou

  • Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep înaintea debutului de la Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Update: Organizatorii turneului de la Madrid au anunţat programul de mâine. Meciul Simona Halep – Shuai Zhang va avea loc în jurul orei 13:30. Înaintea duelului, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Nuria Parrizas Diaz, începând cu ora 12:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) va debuta la Madrid, unde este a doua favorită. Patrick Mouratoglou a avut un mesaj pentru campioana noastră, care caută al treilea succes pe zgura din capitala Spaniei.

Simona Halep are ambiţii mari după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Campioana noastră vrea să devină mai puternică, iar antrenorul e pregătit să aducă o schimbare majoră. Acesta vrea să o transforme pe Halep într-o jucătoare care să atace în toate momentele importante ale jocului.

Reclamă

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep înaintea turneului de la Madrid

„Ne-am făcut temele! Urmează primul test real, mâine, la Madrid”, a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter.

Reclamă

Simona Halep, a doua favorită la Madrid

Simona Halep e a doua favorită a turneului de la Madrid. Conform caselor de pariuri, doar Paula Badosa are şanse mai mari la adjudecarea trofeului. Cele două se pot întâlni chiar în runda a doua a competiţiei de la Caja Magica.

Simona are o cotă de 7.50 pentru a deveni pentru a treia oară campioană la Madrid, iar Badosa are cotă 7. Naomi Osaka (9), Maria Sakkari (9), Garbine Muguruza (10) şi Aryna Sabalenka (12) sunt şi ele printre favorite. Sorana Cîrstea are o cotă uriaşă – 200.

Simona Halep se simte ca acasă la Madrid, acolo unde s-a impus în 2016 şi 2017, după finale cu Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic. Simo a mai pierdut şi de două ori în ultimul act, în 2014, cu Maria Sharapova, şi în 2019, cu Kiki Bertens.

Reclamă 4 / 0/3

În 2021, Simona Halep a fost învinsă încă din faza optimilor, de Elise Mertens, cu 4-6, 7-5, 7-5. Ea trecuse în primele două tururi de Sorribes Tormo şi Zheng.

Traseul virtual al lui Halep, la Madrid

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la turneul de la Madrid (26 aprilie – 8 mai). Jucătoarea nostră se va duela cu Shuai Zhang, ocupanta locului 40 în ierarhia WTA.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de patru ori în carieră, trecându-şi în cont câte două victorii. Simo (21 WTA) s-a impus la Indian Wells 2012 şi Wimbledon 2019, în timp ce sportiva din China s-a revanşat la Australian Open 2016 şi la Beijing 2016.

Lucrurile se complică teribil pentru Simona Halep din turul secund, unde poate da peste favorita doi, Paula Badosa, cea care joacă în prima manşă cu Veronika Kudermetova.

În optimi, favorită să dea piept cu Halep este Cori Gauff, iar sferturile i-o pot scoate în cale pe Ons Jabeur. Mai departe, în semifinale, principalele adversare pot fi Aryba Sabalenka, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova sau Victoria Azarenka.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”