Închide meniul

Simona Halep a anunțat primele obiective după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Simona vrea să câștige un Grand Slam pe hard: ”De aceea lucrez acum cu Patrick”

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2022, 10:36 / Actualizat: 10 aprilie 2022, 14:08

Reclamă
Simona Halep a anunțat primele obiective după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Simona vrea să câștige un Grand Slam pe hard: ”De aceea lucrez acum cu Patrick”

Simona Halep, într-un meci disputat la Indian Wells 2022

Profimedia Images

Simona Halep a anunțat care sunt primele obiective pe care și le-a impus după începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Campioana noastră vrea să devină mai puternică, pentru a avea șanse mai mari în lupta cu jucătoare precum Aryna Sabalenka sau Garbine Muguruza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă jocul Simonei a fost până acum unul mai mult defensiv, Mouratoglou e pregătit să aducă o schimbare majoră și s-o transforme pe Halep într-o jucătoare care să atace în toate momentele importante ale jocului.

Simona Halep: ”Acesta este obiectivul, în viziunea noastră”

”Vreau să iau mingea mai devreme. Vreau să-mi deschid terenul mult mai bine decât o făceam înainte. Nu spun că jocul meu de până acum era unul prost, dar vreau să-l fac mai puternic.

De asemenea, vreau să îmi întăresc și corpul, pentru că dacă vrei să joci ofensiv și de pe linia de fund cu jucătoarele care lovesc mingea puternic nu e deloc ușor. De aceea, trebuie să fiu puternică fizic.

Voi lucra la asta, dar și la a-mi deschide terenul, să folosesc unele unghiuri mai bine decât până acum și să iau mingea mult mai repede. Acesta este obiectivul, în viziunea noastră”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Majors.

Reclamă
Reclamă 4

Halep: De aceea lucrez acum cu Patrick, poate mă va putea ajuta să câștig un Grand Slam și pe hard

Simona Halep a câștigat două Grand Slam-uri, unul pe zgura de la Roland Garros și altul pe iarba de la Wimbledon. Acum, ea așteaptă ajutorul lui Mouratoglou pentru a triumfa și pe hard. Cel mai aproape a fost la Australian Open, în 2018, atunci când a fost învinsă dramatic, în finală, de Caroline Wozniacki.

”Iubesc zgura, de aceea am putut să câștig multe titluri pe această suprafață. Am câștigat și Wimbledon, lucru pe care nu l-am așteptat, pentru că jocul acolo e foarte rapid și ai nevoie și de un serviciu bun.

Dar jocul meu a fost cu adevărat bun în acel an și s-a potrivit perfect pe suprafață și, în plus, am avut și multă încredere. Am câștigat titluri mari și pe hard, dar n-am reușit încă să câștig și un Grand Slam, așa că probabil că trebuie să fac ceva extra ca să pot câștiga unul.

Reclamă

De aceea lucrez acum cu Patrick, poate mă va putea ajuta să câștig unul și pe hard. Ar fi super, super frumos să reușesc și acest lucru în cariera mea”, a adăugat Simona Halep.

Ce cotă are Halep la câștigarea Roland Garros 2022

Până la turneele majore de hard de la US Open sau Australian Open, Simona Halep se pregătește pentru Roland Garros, acolo unde este văzută a doua favorită de către bookmakeri.

Simona are o cotă de 8 la câștigarea trofeului. Principala favorită este și actualul număr unu mondial, Iga Swiatek, cu o cotă de 3.75. Garbine Muguruza și Aryna Sabalenko, cu cote de 12, sunt și ele pe listă.

Simona Halep și Iga Swiatek au câștigat trofeul la Roland Garros, în 2018, respectiv 2020. Simo a mai pierdut anterior două finale, în 2014, cu Maria Sharapova, și în 2017, cu Jelena Ostapenko.

Turneul de la Roland Garros este programat în acest an în perioada 22 mai – 5 iunie.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și