Închide meniul

Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep şi imediat a început „isteria” pe reţelele sociale!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 8:56

Reclamă
Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep şi imediat a început „isteria pe reţelele sociale!

Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Profimedia Images

Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep şi imediat a început „isteria” pe reţelele sociale! Antrenorul francez a fost pus la zid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă la TAS, primind dreptul de a reveni în competiţii. Pedeapsa iniţială de 4 ani a Simonei Halep a fost redusă de TAS la 9 luni.

Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep şi imediat a început „isteria” pe reţelele sociale!

„Adevărul a învins” (The truth prevailed), a reacţionat Patrick Mouratoglou la postarea Simonei Halep, în care românca anunţa decizia de la TAS în cazul ei de dopaj.

Antrenorul francez a primit reacţii dure după mesajul postat pe contul Simonei Halep.

„Mai și comentezi”, „Nu e prea târziu să îţi ştergi comentariul”, Trebuie să plătești pentru ce i-ai făcut” sau Mai bine taci din gură!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Patrick Mouratoglou de la internauţi.

Reclamă

Peste 130 de comentarii au urmat mesajului scris de Patrick Mouratoglou pe contul Simonei Halep.

Simona Halep, mesaj pentru români după ce a câştigat „meciul vieţii”! Imagini de colecţie cu trofeele Roland Garros şi Wimbledon

Simona Halep a transmis un mesaj pentru români, după ce a câştigat „meciul vieţii” şi a triumfat în procesul de dopaj. Românca şi-a exprimat recunoştinţa pentru toată susţinerea pe care a primit-o în perioada în care a fost suspendată. Aceasta a transmis că abia aşteaptă să revină pe terenul de tenis, cu forţe proaspete.

Simona Halep şi-a aflat verdictul de la TAS, în urma audierilor de luna trecută. Suspendarea acesteia i-a fost redusă de la patru ani, la nouă luni, şi e gata să revină în circuitul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a oferit mai multe detalii despre procesul câştigat la TAS. Aceasta a transmis că decizia a fost luată în unanimitate. Totodată, Halep a precizat că i-a fost înlăturată orice acuzaţie de dopaj. Halep a subliniat că s-a constatat că substanţa interzisă a ajuns în corpul ei printr-un supliment contaminat.

De asemenea, fostul lider WTA a transmis că susţinerea românilor a ajutat-o să depăşească acest moment dificil. Fostul lider mondial şi-a exprimat recunoştinţa şi faţă de echipa ei de avocaţi.

Alături de mesajul postat, Simona Halep a ataşat trei fotografii. Una în care era înfăţişată cu trofeul de la Roland Garros, alta alături de trofeul de la Wimbledon, iar în cea de a treia ţine în mână trofeul dedicat jucătoarelor care ajung pe locul 1 WTA.

Într-o hotărâre unanimă, tribunalul m-a înlăturat de orice abatere privind acuzaţiile de dopaj de sânge”

„Astăzi se marchează un moment esenţial, după ce tribunalul şi-a pronunţat verdictul, afirmând poziţia mea şi aducând claritate în acest capitol:

1. Într-o hotărâre unanimă, tribunalul m-a înlăturat de orice abatere privind acuzaţiile de dopaj de sânge.

2. De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv la Roxadustat a rezultat din contaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancţiune redusă de nouă luni.

3. În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 de franci elveţieni.

Reclamă

În mijlocul acestei călătorii provocatoare, credinţa mea neclintită în integritatea adevărului şi în principiile dreptăţii au fost farul meu. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii descurajatoare şi o opoziţie formidabilă, spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convigerea mea neclintită de a fi un atlet curat.

Simona Halep: „Sunt nerăbdătoare să întorc această pagină!”

Această încercare a fost o dovadă a rezistenţei, iar triumful adevărului este o justificare dulce-amăruie care, deşi amânată, este extrem de îmbucurătoare.

Îmi exprim sincera recunoştinţă echipei mele juridice, a cărei credinţă fermă şi dăruire excepţională au fost esenţiale în navigarea prin aceste vremuri tulburi. În egală măsură, sponsorii mei, fanii fideli şi câţiva concurenţi lăudabili au fost pilonii mei de putere, oferind sprijin şi solidaritate neclintită.

Sprijinul copleşitor din partea atâtor români mi-a întărit şi hotărârea, permiţându-mi să susţin această cauză până la o concluzie pe bună dreptate şi onorabilă. Aştept cu nerăbdare, sunt nerăbdătoare să întorc această pagină şi să mă alătur turneului cu o vigoare reînnoită şi un spirit revigorat.

Cu dragoste și recunoștință, Simona”, a transmis Simona Halep, pe Instagram.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și