Închide meniul

Patrick Mouratoglou, mesaj uriaș pentru toți românii după victoria Simonei Halep de la Toronto: ”Nu am mai văzut un asemenea popor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2022, 1:06

Patrick Mouratoglou, mesaj uriaș pentru toți românii după victoria Simonei Halep de la Toronto: ”Nu am mai văzut un asemenea popor”

Patrick Mouratoglou, mesaj uriaș pentru toți românii după victoria Simonei Halep de la Toronto

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, la finalul meciului cu Beatriz Haddad Maia / Profimedia Images

Patrick Mouratoglou a avut un mesaj uriaș pentru toți românii, după victoria Simonei Halep de la Toronto. Simo a trecut în finală de Beatriz Haddad Maia, cu 6-3, 2-6, 6-3, și s-a simțit ca acasă, datorită atmosferei din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În primul rând, vreau să le mulțumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai mai văzut un asemenea popor care își sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume.

Patrick Mouratoglou, mesaj uriaș pentru toți românii după victoria Simonei Halep de la Toronto

În al doilea rând, vreau să le mulțumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona. În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna și ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de necruțătoare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine.

Este primul nostru titlu împreună și este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult și ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook.

Reclamă

Simona Halep, mesaj pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au oferit o îmbrățișare cât o mie de cuvinte la finalul meciului pe care Simona l-a câștigat în fața lui Beatriz Haddad Maia, în finala de la Toronto.

Halep s-a impus după un ultim act maraton, cu 6-3, 2-6, 6-3. După momentul de la fileu, în care a fost felicitată de Haddad Maia, Simo nu a stat mult pe gânduri și a mers spre echipa ei.

Primul care o aștepta cu brațele deschise a fost Patrick Mouratoglou, cel pe care Simona l-a îmbrățișat secunde bune, lăsând de înțeles cât de importantă este apariția antrenorului în cariera ei.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a părut emoționată și stoarsă de energie după cele două ore și 18 minute pe care le-a petrecut în finala de la Rogers Cup. Ea are motive de bucurie și pentru saltul până pe locul 6 în clasamentul WTA.

”Mulțumesc, Patrick! Sper că te-am făcut mândru. Nu am jucat foarte bine azi, dar am luptat din toate puterile”, a fost și mesajul de la finalul meciului.

Simona Halep, 24 de titluri în carieră

În urma succesului de la Toronto, Simona Halep va obţine 439.700 de dolari şi 900 de puncte WTA. Ea a obținut și titlul 24 al carierei.

Titlurile WTA de simplu câştigate până acum de Halep sunt: 24 – Toronto (WTA 1000), Melbourne (WTA 250) – 2022, Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier) – 2020, Wimbledon (Grand Slam) – 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și