Închide meniul

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, îmbrățișare cât 1.000 de cuvinte după primul trofeu câștigat împreună, la Toronto

Dan Roșu Publicat: 14 august 2022, 23:20

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, îmbrățișare cât 1.000 de cuvinte după primul trofeu câștigat împreună, la Toronto

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, îmbrățișare cât 1.000 de cuvinte

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, la finalul meciului cu Beatriz Haddad Maia / Captură Twitter National Bank Open

  • Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 6-3, 2-6, 6-3
  • Simona, la al 24-lea titlu din carieră

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au oferit o îmbrățișare cât o mie de cuvinte la finalul meciului pe care Simona l-a câștigat în fața lui Beatriz Haddad Maia, în finala de la Toronto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep s-a impus după un ultim act maraton, cu 6-3, 2-6, 6-3. După momentul de la fileu, în care a fost felicitată de Haddad Maia, Simo nu a stat mult pe gânduri și a mers spre echipa ei.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, îmbrățișare cât 1.000 de cuvinte

Primul care o aștepta cu brațele deschise a fost Patrick Mouratoglou, cel pe care Simona l-a îmbrățișat secunde bune, lăsând de înțeles cât de importantă este apariția antrenorului în cariera ei.

Reclamă

Simona a părut emoționată și stoarsă de energie după cele două ore și 18 minute pe care le-a petrecut în finala de la Rogers Cup. Ea are motive de bucurie și pentru saltul până pe locul 6 în clasamentul WTA.

”Mulțumesc, Patrick! Sper că te-am făcut mândru. Nu am jucat foarte bine azi, dar am luptat din toate puterile”, a fost și mesajul de la finalul meciului.

Reclamă

Simona Halep, 24 de titluri în carieră

În urma succesului de la Toronto, Simona Halep va obţine 439.700 de dolari şi 900 de puncte WTA. Ea a obținut și titlul 24 al carierei.

Titlurile WTA de simplu câştigate până acum de Halep sunt: 24 – Toronto (WTA 1000), Melbourne (WTA 250) – 2022, Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier) – 2020, Wimbledon (Grand Slam) – 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep