Închide meniul

Planul lui Ion Țiriac a eșuat! Cum a vrut să facă un profit anual de zeci de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 6:38

Planul lui Ion Țiriac a eșuat! Cum a vrut să facă un profit anual de zeci de milioane de euro

Ion Ţiriac

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Ambiția celor de la Madrid de a înlocui Roland Garros ca al patrulea Grand Slam acum pare foarte departe. Turneul din Paris a decis în cele din urmă să se echipeze cu un acoperiș pentru a putea asigura continuitatea jocului chiar și când vremea este proastă. Totuși, turneul de la Madrid este fără niciun dubiu o prezență specială în calendar", scriu cei de la WeSportFR. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros generează profit de zeci de milioane de euro

Roland Garros este un turneu care generează un profit de zeci de milioane de euro. Peste 400.000 de produse se vând doar în cele două săptămâni ale întrecerii pariziene.

Prețurile sunt pe măsură, de la o minge pentru autografe, care costă 32 de euro, la un prosop, care ajunge la 45 de euro. Peste 100.000 de prosoape identice cu cele folosite de jucători se vând în cele 14 zile.

În trecut, Țiriac îi critica pe organizatorii de la Roland Garros. "Nu aș face doar un acoperiș la Roland Garros, ci patru sau cinci! Nu vă dați seama că ați comis o mare greșeală când ați refuzat să vă mutați la Versailles, unde se putea face cel mai mare complex sportiv din lume.

Iar treaba cu acoperișul e ridicolă! Aveți 200 de țări care transmit turneul și le spuneți că Roland Garros este singurul loc din lume unde nu se joacă atunci când plouă? Ce sport e ăsta? Ce imagine dați voi Parisului? Nu înțeleg ce ați așteptat atât de mult!", spunea Țiriac, în 2017, pentru Le Parisien.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și