Închide meniul

Play-off-ul Billie Jean King Cup: Serbia – România 0-4. Jucătoarele noastre au obţinut en-fanfare calificarea la baraj

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 17:53

Reclamă
Play-off-ul Billie Jean King Cup: Serbia – România 0-4. Jucătoarele noastre au obţinut en-fanfare calificarea la baraj

Play-off-ul Billie Jean King Cup: Serbia - România 0-3

Jaqueline Cristian, ]n timpul unui meci / Profimedia

Play-off-ul Billie Jean King Cup: Serbia – România a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Jaqueline Cristian a obţinut duminică punctul decisiv care a adus calificarea la barajul care va avea loc în luna aprilie, acolo unde va juca pentru calificarea la turneul final Billie Jean King Cup. După prima zi, România conducea cu 2-0 Serbia. Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian şi-au învins adversarele de vineri, Mia Rustic, respectiv Aleksandra Krunic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Jaqueline Cristian a jucat în primul meci, după ce vineri a învins-o pe Aleksandra Krunic cu 7-5, 6-4. Românca a învins-o astăzi pe Lola Radivojevic, scor 7-5, 4-6, 7-5, după 2 ore şi 53 de minute de joc.

Play-off-ul Billie Jean King Cup: Serbia – România 0-4

Update 17:53: Serbia – România se încheie 0-4! Monica Niculescu şi Anca Todoni au trecut cu 6-1, 7-6 (7/3) de perechea Katarina Kozarov/Aleksandra Krunic, după o oră şi 36 de minute.

Update 15:40: Jaqueline Cristian a câştigat setul decisiv al partidei cu Lola Radivojevic şi s-a impus cu 7-5, 4-6, 7-5, după 2 ore şi 53 de minute de joc. Astfel, România a învins Serbia şi s-a calificat în barajul pentru turneul final Billie Jean King Cup, baraj care va avea loc în luna aprilie 2024.

Update 14:20: Jaqueline Cristian a pierdut setul doi. Radiovojevic a câştigat manşa a doua, scor 6-4.

Reclamă

Update 13:15: Jaqueline Cristian a câştigat primul set al confruntării cu Radiovojevic, scor 7-5!

Update 12:15: A început meciul dintre Jaqueline Cristian şi Radiovojevic!

România a condus-o cu 2-0 pe Serbia după prima zi

Update: Jaqueline Cristian a câştigat şi al doilea set, cu 6-4, şi a adus a doua victorie a României cu Serbia în Billie Jean King Cup!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Jaqueline Cristian a câştigat primul set, cu 7-5!

Update: A început şi meciul lui Jaqueline Cristian cu Aleksandra Krunic

Update: Gabriela Ruse câştigă şi al doilea set şi o învinge pe Mia Ristic cu 7-6, 6-3!

Update: Gabriela Ruse şi-a adjudecat primul set, cu 7-6

Update: A început duelul dintre Mia Ristic și Gabriela Ruse!

Ruse (26 ani, 125 WTA) nu a mai întâlnit-o până acum pe Ristic (17 ani, 353 WTA).

În al doilea meci de simplu de vineri, Jaqueline Cristian (25 ani, 98 WTA) va primi replica Aleksandrei Krunic (30 ani, 689 WTA). Scorul este egal în meciurile directe, după ce sârboaica a câştigat în 2021, în sferturile turneului ITF de la San Bartolome de Tirajana (Gran Canaria), cu 7-6 (8/6), 6-3, iar românca şi-a luat revanşa în acelaşi an la Astana, în sferturi, cu 6-4, 6-3.

Reclamă

În primul meci de simplu de sâmbătă, Jaqueline Cristian o va înfrunta în premieră pe Mia Ristic, iar apoi va avea loc partida dintre Gabriela Ruse şi Krunic. Sârboaica s-a impus în singurul lor duel, în 2021, în calificări la Roland Garros, cu 7-5, 6-4.

În cadrul meciului de dublu se vor duela perechile Katarina Kozarov/Natalija Stevanovic – Irina Bara/Monica Niculescu.

Echipa câştigătoare va evolua în calificările pentru turneul final al competiţiei, iar învinsa în Grupa I. În aprilie, România a fost învinsă de Slovenia, la Koper, cu 3-2, după ce a condus cu 2-0, ratând calificarea la turneul final.

Horia Tecău, mesaj superb pentru Simona Halep

Horia Tecău a transmis un mesaj superb pentru Simona Halep. Fostul sportiv a declarat că românca ar putea reveni pe teren într-un an, dacă suspendarea îi va fi redusă la jumătate, după apelul făcut la TAS.

De asemenea, Tecău a subliniat că Halep nu va mai avea nimic de demonstrat, în momentul în care va reveni pe teren, deaoerece a inspirat generaţii de sportivi pe parcursul carierei sale.

„Îmi doresc să revină cât mai repede și să mai joace tenis, să aibă un final de carieră într-o stare bună, o ieșire frumoasă din tenis. Acum, se pare că cel mai bun scenariu ar fi să revină într-un an. Mi-ar plăcea să aibă bucuria de a mai juca.

Nu mai are nimic să demonstreze nimănui. Ea deja ne-a bucurat, ne-a motivat, ne-a inspirat, sunt generații care joacă acum datorită ei. Să joace pentru ea și pentru starea ei, să îi fie bine”, a declarat Horia Tecău, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și