Închide meniul
Foto

Premieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2024, 18:06

Reclamă
Premieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi

Premieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare!

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas / Profimedia Images

Premieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Cei doi vor juca pentru prima dată împreună într-un turneu de dublu mixt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Badosa şi Tsitsipas au cerut un wild-card pentru turneul de dublu mixt de la Roland Garros. (IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO)

Premieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi

Tsitsipas a confirmat presei din ţara sa natală că se află din nou într-o relaţie cu Badosa, după ce au luat o pauză de câteva săptămâni pentru a gestiona mai bine presiunea turneelor cu viaţa personală.

Mi-am dat seama că relaţia mea cu Paula este complet diferită de toate cele pe care le-am avut în trecut. Simt că este sufletul meu pereche şi că ne înţelegem”, a declarat el pentru publicaţia Sports DNA.

Asta face ca tot ceea ce fac să merite şi o vreau alături de mine cât mai des posibil”, a adăugat jucătorul grec.

Reclamă
Reclamă 4

În primul tur, perechea Badosa – Tsitsipas va întâlni un cuplu format din japoneza Ena Shibahara şi americanul Nathaniel Lammons, informează news.ro.

Paula Badosa a anunţat despărţirea de Tsitsipas în această lună!

Paula Badosa a anunțat despărţirea de Stefanos Tsitsipas chiar la începutul acestei luni. Cei doi îşi făcuseră publică relaţia în luna iunie a anului 2023.

„După o analiză atentă și multe momente prețuite împreună, eu și Stefanos am decis să ne despărțim pe cale amiabilă. Am împărtășit o călătorie plină de dragoste și învățare și, ca prieteni, cu un imens respect reciproc, alegem acum să mergem mai departe pe cont propriu.

Reclamă

Apreciem sprijinul prietenilor noștri, familiei și tuturor celor care au făcut parte din povestea noastră. Pe măsură ce avansăm în acest nou capitol al vieții noastre, continuăm să ne urăm reciproc succes în toate eforturile noastre.

Solicit cu amabilitate confidențialitate în acest timp și vă mulțumesc pentru înțelegere și respect”, nota Paula Badosa, pe Instagram.

Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select

În luna aprilie, Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo pentru a treia oară în cariera sa. Grecul s-a impus în ultimul act în faţa lui Casper Ruud, scor 6-1, 6-4, după o finală fără istoric.

Tsitsipas s-a alăturat, astfel, unui grup select de jucători din care face parte şi Ilie Năstase. Este vorba de grupul celor cu 3 turnee de la Monte Carlo cucerite în carieră.

Stefanos Tsitsipas a mai triumfat în 2021 şi 2022 la Monte Carlo. Grecul s-a impus după ceva mai mult de o oră şi jumătate de joc în faţa lui Casper Ruud, locul 10 ATP. Tsitsipas, la 25 de ani, este al cincilea jucător din era Open (după 1968) care câştigă de cel puţin trei ori acest turneu, după Ilie Năstase (3), Bjorn Borg (3), Thomas Muster (3) şi Rafael Nadal (11).

Grecul trecuse în semifinale de italianul Jannik Sinner, locul 2 ATP, omul în formă al începutului de sezon. Norvegianul l-a învins pentru prima oară pe Novak Djokovic, numărul unu mondial, într-o reeditare a finalei de anul trecut de la Roland Garros, încheiată cu victoria sârbului.

Ruud, finalist la Roland Garros, în 2022 şi 2023, şi la US Open în 2023, ajunsese până acum o singură dată în semifinale la Monte Carlo, în 2021, când s-a înclinat în faţa rusului Andrey Rublev.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și