Închide meniul

Presa din America nu exclude prezența Simonei Halep la Jocurile Olimpice! Verdict sincer despre șansele româncei

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 17:09

Reclamă
Presa din America nu exclude prezența Simonei Halep la Jocurile Olimpice! Verdict sincer despre șansele româncei

Presa din America nu exclude prezența Simonei Halep la Jocurile Olimpice

Simona Halep / Profimedia

Presa din America nu exclude prezența jucătoarei noastre, Simona Halep, la Jocurile Olimpice de la Paris. Jurnaliștii din State au vorbit despre subiectul momentului din tenisul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a revenit pe teren la Miami Open, după lunga suspendare, însă a suferit o accidentare la umăr care o face să rateze meciul României de la Billie Jean King Cup.

Presa din America nu exclude prezența Simonei Halep la Jocurile Olimpice

Această veste a venit ca o lovitură imensă pentru „Simo”, care avea nevoie de o prezență în echipa României, pentru a spera la Jocurile Olimpice din această vară.

Totuși, jurnaliștii din America anunță acum că Simona Halep s-ar putea număra printre puținii oameni care au șanse să obțină o invitație pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Simona Halep ar putea beneficia de o scurtătură pentru a juca un eveniment de suflet. Simona Halep este unul dintre sportivii cu șanse să obțină o invitație la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Revenirea sa pe teren s-a produs la Miami, unde Simona a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa. În spatele acestui meci pierdut a stat însă și o mică accidentare la umăr, care o va face să rateze meciul României cu Ucraina, din 12-13 aprilie, de la Billie Jean King Cup. O absență dureroasă pentru dubla campioană de Grand Slam, care ar fi câștigat astfel puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Să joace la Olimpiadă este visul oricărui sportiv, inclusiv al jucătorilor de tenis. Ar fi o satisfacție incredibilă pentru Simona Halep să poată juca la Olimpiadă, după suspenadarea pentru dopaj”, au notat jurnaliștii publicației tennisworldusa.com.

Darren Cahill, declaraţii superbe despre Simona Halep, după revenirea în circuit

Darren Cahill a făcut din nou o serie de declaraţii superbe despre Simona Halep, fosta lui elevă, pe care a ajutat-o să câştige primul Grand Slam al carierei, Roland Garros 2018. Australianul care îl antrenează acum pe Jannik Sinner susţine că Simo ar trebui inclusă în Hall of Fame, chiar dacă a fost suspendată pentru dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să o acuz că a făcut asta (n.r. că a mers să joace la Miami). Când stai în afara circuitului timp de 18 luni și simți că ar trebui să fii și tu acolo. Apare stresul, apare anxietatea, îți pui întrebarea dacă vei mai putea juca vreodată? Nu îmi pot imagina prin ce a trecut. Am vorbit de multe ori despre tăria ei mentală, despre abilitatea de a se ridica de la pământ când i se întâmplă ceva rău.

După câte o înfrângere dureroasă, a doua zi Simona venea și spunea să reluăm antrenamentele. Își propunea să devină mai bună, să aibă o nouă șansă. A avut mereu această abordare pozitivă asupra carierei sale. Dar când nu poți ieși pe teren, când ești suspendată din turnee, poate deveni incredibil de dificil din punct de vedere mental. Nu atât din punct de vedere fizic, cât mai ales mental. Este o decizie care influențează o viață.

Din punctul meu de vedere, este o jucătoare care ar trebui să ajungă în Hall of Fame. Are două titluri de Grand Slam, doi ani încheiați pe locul 1 în lume. O jucătoare incredibilă. O persoană extraordinară în afara terenului. Din toate acestea cred că ar trebui să fie în Hall of Fame.

Dacă rămânea cu suspendarea, asta nu ar mai fi fost o opțiune. E o imagine cu care rămâi pe viață. Acum a putut să își curețe imaginea. Adevărul a ieșit la iveală. Își poate ține capul ridicat, să meargă cu încredere la fiecare turneu, la fiecare restaurant sau aeroport. Își poate continua viața așa cum merită.”, a spus Cahill, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și