Închide meniul

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, convins că Simonei Halep i se va reduce suspendarea la TAS! Ce a spus despre Mouratoglou

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 decembrie 2023, 16:01

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, convins că Simonei Halep i se va reduce suspendarea la TAS! Ce a spus despre Mouratoglou

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, convins că Simonei Halep i se va reduce suspendarea la TAS

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, e convins că Simonei Halep i se va reduce suspendarea la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Cosac e de părere că fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, ar fi trebuit să îşi recunoască vina încă de dinainte de prima decizie primită de româncă în cazul de dopaj. Cosac crede că ITIA nu ar fi suspendat-o timp de 4 ani pe Halep dacă Mouratoglou făcea această declaraţie mai devreme.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, convins că Simonei Halep i se va reduce suspendarea la TAS

(n.r.: despre Simona Halep) Este extrem de optimistă, este normal să fie aşa şi noi suntem foarte încrezători. Sunt convins că va avea parte de un proces care îi va scurta din perioada de suspendare.

Mari sponsori au rămas alături de ea , n-au abandonat-o, ştiu anumite informaţii.

Aşteptarea asta ne-a distrus practic emoţional pe toţi. Am ferma convingere că va fi redusă foarte mult perioada de suspendare.

Reclamă

(n.r: despre Mouratoglou) Trebuia să spună de la început, cred că cu totul altul ar fi fost şi primul verdict dacă el şi-ar fi asumat această responsabilitate, să zică de la început modul în care s-au petrecut lucrurile.

(n.r: A făcut-o târziu şi el?) Din punctul meu de vedere, da.

Pentru noi, Simona reprezintă un bun naţional, că el şi-a permis să ţină ascunsă această declaraţie sau ce ştia, e problema lui, pe noi ne afectează foarte tare ca naţie.

Reclamă 4 / 0/3

Ea era un vector de imagine extrem de important pentru România. Este o luptătoare, o ambiţioasă şi nu cedează foarte uşor”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, la Gala Tenisului Românesc.

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS: „Totul sau nimic!”

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS, a apărut la scurt timp după anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne. Ibericii sunt de părere că românca îşi va juca ultima carte, în încercarea de a-şi reduce pedeapsa de patru ani de suspendare primită de la ITIA.

Simona Halep va fi audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Românca a făcut apel la Tribunalul de la Lausanne imediat după ce şi-a aflat pedeapsa din partea celor de la ITIA.

„Simona Halep își va juca ultima carte la TAS, care a stabilit ca între 7 și 9 februarie 2024 să fie studiat apelul făcut de jucătoarea română.

Trei zile și o sentință care reprezintă un joc de totul sau nimic pentru viața sportivă a Simonei Halep, care ar putea rămâne cu o suspendare de patru ani sau ar putea avea o pedeapsă mai ușoară.

Dacă va rămâne cu suspendarea de patru ani, Simona Halep va avea 35 de ani atunci când pedeapsa pe care încearcă să o evite ar fi ridicată”, a notat spaniolii de la Mundo Deportivo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și