Închide meniul

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS: „Totul sau nimic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 21:47

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS: „Totul sau nimic!

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS, a apărut la scurt timp după anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne. Ibericii sunt de părere că românca îşi va juca ultima carte, în încercarea de a-şi reduce pedeapsa de patru ani de suspendare primită de la ITIA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va fi audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Românca a făcut apel la Tribunalul de la Lausanne imediat după ce şi-a aflat pedeapsa din partea celor de la ITIA.

Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS

Spaniolii de la Mundo Deportivo au analizat pe larg situaţia Simonei Halep, după ce s-a aflat când va fi aceasta audiată la TAS. Ibericii susţin că procesul de la începutul lunii februarie va fi unul de totul sau nimic pentru româncă.

De asemenea, jurnaliştii au mai notat că Halep, în cazul în care nu îşi va reduce suspendarea de patru ani la TAS, va încerca să revină pe teren la 35 de ani, atunci când i se va termina pedeapsa.

„Simona Halep își va juca ultima carte la TAS, care a stabilit ca între 7 și 9 februarie 2024 să fie studiat apelul făcut de jucătoarea română.

Reclamă

Trei zile și o sentință care reprezintă un joc de totul sau nimic pentru viața sportivă a Simonei Halep, care ar putea rămâne cu o suspendare de patru ani sau ar putea avea o pedeapsă mai ușoară.

Dacă va rămâne cu suspendarea de patru ani, Simona Halep va avea 35 de ani atunci când pedeapsa pe care încearcă să o evite ar fi ridicată”, a notat spaniolii de la Mundo Deportivo.

Simona Halep, prima reacţie după ce TAS i-a stabilit data procesului

Simona Halep a oferit prima reacţie, după ce TAS i-a stabilit data procesului. Fostul lider WTA a transmis că va avea posibilitatea să-şi demonstreze nevinovăţia la Tribunalul de la Lausanne.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep nu a rămas indiferentă, după ce TAS a publicat data la care va fi audiat cazul său. Românca, aflată la Paris în aceste zile, a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare.

Halep a transmis că o bucură faptul că va avea, din nou, ocazia să-şi demonstreze nevinovăţia, de data aceasta în faţa judecătorilor de la Tribunalul din Lausanne.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posiblitatea de a-mi prezenta și de a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”, a transmis Simona Halep, într-un videoclip postat pe Instagram.

Înainte ca TAS să stabilească data procesului, Simona a avut o postare surprinzătoare şi a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii ei. A dat de înţeles că va putea reveni pe terenul de tenis, în competiţiile WTA.

„Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și