Închide meniul

Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic: „Sunt fericită! Sper ca Patrick să fie mândru de acest meci”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 19:21 / Actualizat: 9 august 2022, 0:20

Reclamă
Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic: „Sunt fericită! Sper ca Patrick să fie mândru de acest meci

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Donna Vekic

Simona Halep, la turneul de la Washington/ Profimedia

Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic. Halep s-a calificat în setul al doilea după ce a învins-o pe Donna Vekic în două seturi, scor 6-0, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a demolat-o pe Donna Vekic în primul tur la Toronto. Românca a câştigat primul set la 0, şi nu a avut emoţii nici în cel de-al doilea, unde Vekic a reuşit să-şi adjudece doar două game-uri.

Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic

„A fost o primire foarte călduroasă la Toronto, este mereu o plăcere să joc aici Am jucat un tenis bun aici şi sunt foarte fericită cum am jucat azi.

Modul în care am jucat îmi crește încrederea. Nu e vorba despre rezultat, ci despre modul în care am jucat, am fost mai agresivă, am jucat rapid. Astea sunt obiectivele mele și caut să le pun în aplicare zi de zi.

Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus „, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Donna Vekic, la digisport.ro.

Reclamă

Cu cine se va duela Simona Halep în turul secund la Toronto

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în turul secund de la Toronto. În următoarea rundă, românca va înfrunta învingătoarea partidei dintre Cristina Bucşa şi Shuai Zhang.

Simona Halep are bilanţ pozitiv cu ambele jucătoare. Românca a întâlnit-o de 5 ori până acum pe Shuai Zhang, şi s-a impus în trei dueluri. Ultimul succes a avut loc la Madrid, anul acesta, unde Simo s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Chinezoaica s-a impus în 2016, la Australian Open şi la Beijing.

Simona Halep a mai învins-o pe Shuai Zhang în 2012, la Indian Wells, şi în 2019, la Wimbledon, ambele partide terminate în minimum de seturi.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, pe Cristina Bucşa a întâlnit-o chiar la ultimul turneu de dinaintea participării la Toronto, cel de la Washington. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-5, cu ceva emoţii în setul secund, când a fost condusă de jucătoarea iberică.

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la turneul de la Toronto

Simona Halep va participa la turneul de la Toronto, unde poate încasa sume record. Organizatorii tabloului feminin de la Rogers Cup au pus la bătaie premii totale de 2,697,250 de dolari.

Organizatorii turneului de la Toronto au crescut premiile în acest an, faţă de sezoanele trecute. Astfel, dacă va trece de prima rundă, Simona Halep ar urma să primească peste 17.000 de dolari, iar dacă va pierde va încasa 12.515 dolari. Dacă va ajunge în optimi, românca ar urma să câţtige peste 30.000 de dolari.

Ulterior, o calificare în sferturile competiţiei i-ar îmbogăţi conturile fostului lider WTA cu peste 60.000 de dolari. În semifinale, Halep ar umra să încaseze 133.400 de dolari, iar dacă va triumfa la turneul canadian va primi suma de 439.700 de dolari. Totodată, şi dacă va pierde finala, românca ar primi o sumă consistentă, de 259.100 de dolari, conform site-ului oficial WTA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și